Рецепт Рагу зі свинини з картоплею фото

Рагу зі свинини з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Картопля , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рагу зі свинини з картоплею - чудове блюдо до обіднього столу або на вечерю. Приготувавши таку смакоту, Будьте впевнені, голодним не залишиться ніхто! Рагу виходить дуже ситним і ароматним!

Опис приготування:

Перед вами - найпростіший рецепт приготування рагу зі свинини з картоплею. Рагу готується швидко і без всяких складнощів! Ви можете урізноманітнити ваше рагу, додавши свіжі томати і свої улюблені спеції. Блюдо підходить на вечерю чи обід. Хай щастить!

  • Свинина - 0, 5 кілограма
  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Олія соняшникова - 1/2 склянки
  • Томатний соус - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
рагу зі свинини з картоплею - фото крок 1
Свинину нарізаємо великими шматочками і обсмажуємо на сковороді до напівготовності.
рагу зі свинини з картоплею - фото крок 2
В казанок кладемо дрібно нарізану цибулю і моркву брусочками. Обсмажуємо до золотистого кольору овочі, потім додаємо томатний соус і обсмажене м'ясо. tusim 5 хвилин.
рагу зі свинини з картоплею - фото крок 3
Додаємо картоплю, порізаний великими кубиками. Вливаємо пів-літри підсоленої кип'яченої води, тушкуємо до готовності картоплі. Для 5 хвилин до кінця додайте лавровий лист і перець.
рагу зі свинини з картоплею - фото крок 4
Рагу готове! Смачного!

Схожі рецепти