Рагу зі свинини з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Рагу зі свинини з картоплею - чудове блюдо до обіднього столу або на вечерю. Приготувавши таку смакоту, Будьте впевнені, голодним не залишиться ніхто! Рагу виходить дуже ситним і ароматним!
Перед вами - найпростіший рецепт приготування рагу зі свинини з картоплею. Рагу готується швидко і без всяких складнощів! Ви можете урізноманітнити ваше рагу, додавши свіжі томати і свої улюблені спеції. Блюдо підходить на вечерю чи обід. Хай щастить!
- Свинина - 0, 5 кілограма
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Олія соняшникова - 1/2 склянки
- Томатний соус - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
Свинину нарізаємо великими шматочками і обсмажуємо на сковороді до напівготовності.
В казанок кладемо дрібно нарізану цибулю і моркву брусочками. Обсмажуємо до золотистого кольору овочі, потім додаємо томатний соус і обсмажене м'ясо. tusim 5 хвилин.
Додаємо картоплю, порізаний великими кубиками. Вливаємо пів-літри підсоленої кип'яченої води, тушкуємо до готовності картоплі. Для 5 хвилин до кінця додайте лавровий лист і перець.
Рагу готове! Смачного!