Рагу зі свинини з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам належить готувати сімейний обід, то зверніть увагу на рецепт рагу свинини з овочами. Це найбільш смачний варіант приготування такої страви, в якому овочі гармоніюють з м'ясом.
Перед вами докладний рецепт, як приготувати рагу зі свинини з овочами, в якому використовуються самі звичні інгредієнти. Воно готується з свинини, яка обсмажується до золотистої скоринки, а потім гаситься з декількома видами перців, часником, цибулею, морквою. М'ясо просочується смаком кисло-солодкого соусу. Потім, з'єднавшись з овочами в казанку, свинина віддає їм свій апетитний аромат.
- Свиня - 0, 5 кілограма
- Картопля - 1 кілограм
- Кабачок - 1 штука
- Болгарський перець - 3 штуки
- Пекучий перець - 1 штука
- Томати - 4 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Кріп - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Томатна паста - 5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - За смаком
- Koriandr - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
1. Помийте свинину. Наріжте і викладіть в розігріту з олією сковорідку. Обсмажуйте на сильному вогні до тих пір, поки з'явиться золотава скоринка.
2. Помийте і очистіть моркву, цибуля. Наріжте моркву і цибулю на маленькі шматочки. Викладіть в сковорідку до обсмаженої свинини. Перемішайте всі компоненти. Продовжуйте смажити на великому вогні, періодично перемішуючи, поки овочі не стануть м'якими, приблизно 2-3 хвилини.
3. Підготуйте інгредієнти для овочевої частини рагу. Для цього очистіть кабачок і картоплю. Наріжте обидва овоча кубиками. Викладіть в казанок. Спочатку кабачки, а зверху - картопля. Помийте томати. Потім ошпарьте їх окропом і зніміть з них шкірку. Наріжте їх кубиками і викладіть в казанок до інших компонентів. Все перемішайте.
4. Помийте і очистіть від плодоніжки перці. Звільніть їх від насіння. Потім наріжте шматочками. Очищений часник наріжте тонкими пластинами. При бажанні наріжте стручок гострого перцю. Всі види перцю і часник з'єднайте з м'ясом. Перемішайте і потримайте на вогні не більше 30 секунд. Потім додайте томатну пасту. Тушкуйте під кришкою не більш однієї хвилини на малому вогні.
5. Весь вміст в сковорідці перекладіть в казанок до решти інгредієнтів. Перемішайте. Додати сіль. Додайте перець (за смаком). Влийте кип'яченої води (2 склянки). Під казанка зробіть сильний вогонь. Рагу накрийте кришкою. Після того, як воно закипить, зробіть середній вогонь і зніміть кришку. Гасіть до загустіння півгодини.
6. Помийте зелень (петрушку, кріп). Дрібно поріжте. В кінці приготування покладіть в казанок. Дайте рагу закипіти. Перемішайте і тушкуйте одну хвилину. Зніміть з вогню. Смачного.