Рагу зі свинини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Важко знайти людину, яка б не любила це густе, ситне і неймовірно смачна страва. Я хочу розповісти вам, як приготувати рагу зі свинини в мультиварці, адже це швидко і дуже просто.
Якщо ви зважилися приготувати на вечерю або обід рагу, то тут ви можете на повну включити свою фантазію, адже в цю страву можна додати абсолютно будь-які овочі, гриби і навіть рибу. Загалом, усе, що ви найбільше любите, ну а я хочу поділитися з вами своїм рецептом приготування рагу зі свинини в мультиварці. Тут зібрані мої улюблені овочі та, звичайно ж, свинина, тому страва виходить неймовірно соковите і яскраве на вигляд - і їсти приємно, і настрій піднімає. Ну а готувати в мультиварці, як ви самі розумієте, одне задоволення, кухня залишається чиста, а сам процес стає набагато швидше. І якщо ви ще не придумали, чому ж порадувати своїх домашніх сьогодні, тоді я пропоную вам цей простий рецепт рагу зі свинини в мультиварці, впевнена, Все дуже ваше кулінарне мистецтво.
- Свинина - 500 грам
- Помідори - 2 штуки
- Перець солодкий болгарський - 1 штука (по половинці перцю різного кольору)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 5 штук
- Квасоля стручкова - 150 грам
- Горошок зелений - 150 грам
- Вода - 450 мілілітрів
- Масло рослинне - 30 грам
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком