Рецепт Рагу зі свинини з баклажанами фото

Рагу зі свинини з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Серпень - баклажанна пора! Якщо ви любите синенькі, ви мене зрозумієте. Баклажанів багато просто не буває! А для тих, хто без м'яса нудьгує - рекомендую ароматне і соковите рагу. Відмінне блюдо!

Опис приготування:

Це дуже смачне, ароматне і ситне блюдо! Свинину можна замінити куркою або яловичиною, тільки у випадку з яловичиною, блюдо доведеться готувати трохи довше. Для початку м'ясо потрібно згасити до готовності і тільки тоді додавати до овочів.

  • Свинина - 500 грам (нежирна )
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки (середні)
  • Баклажани - 1 кілограм
  • Перець солодкий - 2 штуки
  • Помідори - 3-4 штук (середні щільні)
  • Селера черешкова - 2 штуки (тонкі стебла)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Чорний перець - За смаком
рагу зі свинини з баклажанами - фото крок 1
Свинину наріжте середніми кубиками і обсмажте з цибулею до золотистої скоринки.
рагу зі свинини з баклажанами - фото крок 2
Додайте баклажани, нарізані кубиками такого ж розміру, як і м'ясо. Обсмажте до легкої скоринки.
рагу зі свинини з баклажанами - фото крок 3
Додайте перець і зменшіть нагрів. Смажте хвилини 3-4.
рагу зі свинини з баклажанами - фото крок 4
Викладіть нарізані великими кубиками помідори і шінкованной селера. Додайте рубаний крупно часник, сіль і poperčite. Гасіть блюдо хвилин 15-20 на повільному вогні, помішуючи зрідка, щоб рагу не перетворилося в кашу.
рагу зі свинини з баклажанами - фото крок 5
Подавайте відразу ж, посипавши зеленню і супроводивши м'яким хлібом. Смачного!

Схожі рецепти