Рагу зі свинини з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)
Серпень - баклажанна пора! Якщо ви любите синенькі, ви мене зрозумієте. Баклажанів багато просто не буває! А для тих, хто без м'яса нудьгує - рекомендую ароматне і соковите рагу. Відмінне блюдо!
Це дуже смачне, ароматне і ситне блюдо! Свинину можна замінити куркою або яловичиною, тільки у випадку з яловичиною, блюдо доведеться готувати трохи довше. Для початку м'ясо потрібно згасити до готовності і тільки тоді додавати до овочів.
- Свинина - 500 грам (нежирна )
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки (середні)
- Баклажани - 1 кілограм
- Перець солодкий - 2 штуки
- Помідори - 3-4 штук (середні щільні)
- Селера черешкова - 2 штуки (тонкі стебла)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Чорний перець - За смаком
Свинину наріжте середніми кубиками і обсмажте з цибулею до золотистої скоринки.
Додайте баклажани, нарізані кубиками такого ж розміру, як і м'ясо. Обсмажте до легкої скоринки.
Додайте перець і зменшіть нагрів. Смажте хвилини 3-4.
Викладіть нарізані великими кубиками помідори і шінкованной селера. Додайте рубаний крупно часник, сіль і poperčite. Гасіть блюдо хвилин 15-20 на повільному вогні, помішуючи зрідка, щоб рагу не перетворилося в кашу.
Подавайте відразу ж, посипавши зеленню і супроводивши м'яким хлібом. Смачного!