Рагу з курки з баклажанами в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Поки у продажу достаток баклажанів, готуємо різноманітні страви з цим чудовим овочем. Сьогодні у мене рагу з овочами в рукаві. Смачне, корисне, дієтичне блюдо.
Рагу з куркою і баклажанами підійде на друге в обід або на вечерю. Блюдо цілком самодостатнє, яке не потребує доповнень, хіба що подайте до нього свіжий хліб і соління. Послідовність приготування детально показана в покроковому описі.
- Курка - 600 грам
- Баклажан - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2-3 штук
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Базилік сушений - 1 Чайна ложка
Моркву і цибулю очистіть, помийте і наріжте не дуже дрібно.
Картопля очистіть, помийте і наріжте по-крупніше.
Баклажани очистіть, помийте і наріжте великими кубиками. З'єднайте цибулю, морква, картопля і баклажани, посоліть за смаком і перемішайте.
Курку помийте. У мене стегенця, які я розрізала на гомілки і стегна. Викладіть в миску, налийте соєвий соус. Додайте будь-які сухі приправи за смаком. Перемішайте, дайте постояти мінімум 30-40 хвилин.
Викладіть в каструлю овочі, курку. Додайте цукор, сметану і томатну пасту.
Перемішайте овочі з куркою, сметаною, томатною пастою і спеціями.
Викладіть овочі з куркою в рукав для запікання. Надішліть його в духовку.
Запікайте рагу з куркою і овочами в духовці, розігрітій до 185-190 градусів, 55-60 хвилин до готовності всіх інгредієнтів.
Рагу з куркою і баклажанами готове.