Рецепт Рагу зі свинини фото

Рагу зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Дозвольте поділитися з вами найпростішим і найсмачнішим рецептом, приготування рагу зі свинини. Завдяки секретному інгредієнту, рагу виходить смачним і дуже соковитим!

Опис приготування:

Як ви можете спостерігати, даний рецепт досить простий у виконанні. Багато часу на нього не піде. Я дуже люблю такі страви, як рагу. По перше, це ситно і корисно, по-друге - дуже смачно, багато і економічно. Такого страви вистачить на велику сім'ю, і не лякайтеся, рагу виходить настільки смачним, що довго без уваги воно у вас не залишиться.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Капуста - 500 грам
  • Квашена капуста - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Лавровий лист - 8 штук
  • Перець горошком - 10 штук
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
рагу зі свинини - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
рагу зі свинини - фото крок 2
Промийте свинину під холодною водою і висушіть його паперовим рушником. Поріжте м'ясо на кубики, обсмажте їх з рослинним маслом на середньому вогні протягом 10 хвилин до золотистої скоринки.
рагу зі свинини - фото крок 3
Помістіть м'ясо з соком, який утворився під час смаження, лаврушку, перець і сіль в глибоку ємність, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні.
рагу зі свинини - фото крок 4
Тим часом на сковороді обсмажити цибулю до прозорості, потім додайте терту моркву.
рагу зі свинини - фото крок 5
Відіжміть квашену капусту від зайвої рідини і відправте до цибулі з морквою. Обсмажуйте овочі протягом 10 хвилин.
рагу зі свинини - фото крок 6
Окремо на сковороді протушкувати протягом 10-20 хвилин нашатковану капусту. Потім з'єднайте капусту з іншими смаженими овочами і тушкуйте годину, до готовності.
рагу зі свинини - фото крок 7
Готові овочі відправте до м'яса і перемішайте. Смачного!

Схожі рецепти