Рагу зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Дозвольте поділитися з вами найпростішим і найсмачнішим рецептом, приготування рагу зі свинини. Завдяки секретному інгредієнту, рагу виходить смачним і дуже соковитим!
Як ви можете спостерігати, даний рецепт досить простий у виконанні. Багато часу на нього не піде. Я дуже люблю такі страви, як рагу. По перше, це ситно і корисно, по-друге - дуже смачно, багато і економічно. Такого страви вистачить на велику сім'ю, і не лякайтеся, рагу виходить настільки смачним, що довго без уваги воно у вас не залишиться.
- Свинина - 1 кілограм
- Капуста - 500 грам
- Квашена капуста - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Лавровий лист - 8 штук
- Перець горошком - 10 штук
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Промийте свинину під холодною водою і висушіть його паперовим рушником. Поріжте м'ясо на кубики, обсмажте їх з рослинним маслом на середньому вогні протягом 10 хвилин до золотистої скоринки.
Помістіть м'ясо з соком, який утворився під час смаження, лаврушку, перець і сіль в глибоку ємність, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні.
Тим часом на сковороді обсмажити цибулю до прозорості, потім додайте терту моркву.
Відіжміть квашену капусту від зайвої рідини і відправте до цибулі з морквою. Обсмажуйте овочі протягом 10 хвилин.
Окремо на сковороді протушкувати протягом 10-20 хвилин нашатковану капусту. Потім з'єднайте капусту з іншими смаженими овочами і тушкуйте годину, до готовності.
Готові овочі відправте до м'яса і перемішайте. Смачного!