Суп зі шпинату замороженого
(покроковий рецепт з фото)
Суп зі шпинату замороженого - дуже смачний суп, який готується з великою кількістю овочів і з вершками, тому виходить корисним, смачним, швидко насичує і виглядають дуже естетично.
Суп зі шпинату замороженого готується досить легко і швидко. Однак перш, ніж дати вам рецепт супу з замороженого шпинату, поділюся деякими практичними порадами, пов'язаними з приготуванням цього супу. Щоб помідор очистити від шкірки - його потрібно на півхвилини опустити в окріп. Якщо ситуація складається так, що в холодильнику у вас немає вершків, але є сметана, то все супер! Ці продукти легко взаємозамінні. Робити зажарку на вершковому або рослинному маслі - вирішувати теж вам. Найсмачніше, звичайно ж, смажити на вершковому маслі, але якщо його раптом під рукою не виявилося - не біда, беріть інше. Все інше - в рецепті Пишіть свої відгуки, хто приготував!
- Картопля - 300 грам
- Вода - 1000 мілілітрів
- Морквина - 1 штука
- Помідор - 1 штука (без шкірки)
- Болгарський перець - 1/2 штуки
- Шпинат заморожений - 100 грам
- Сіль, перець - - За смаком
- Масло рослинне або вершкове - - За смаком (для смаження)
- Вершки - 80 мілілітрів (або крем)