Суп із замороженого горошку
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати суп із замороженого горошку, це всерівно, що приготувати "суп із сокири" . Так кажуть, коли використовують мінімум простих продуктів, які як правило можна знайти на кожній кухні.
Прийом який використовується при приготуванні супу із замороженого горошку, я називаю середземноморським. Обов'язково беру каструлю з товстим дном, наливаю оливкова олія, добре розігріваю і обсмажую цибулю до прозорості. Дуже добре для аромату додати кілька порізаних зубчиків часнику. А потім вже додаються інші овочі і вода. Суп пюре незмінно виходить дуже смачним. Практично це універсальний рецепт для будь-якого пісного супчика. Наш суп із замороженого горошку обов'язково подавайте з грінками. Це традиція! Успіхів і приємного апетиту!
- Горох - 450 грам
- Цибулина - 1 штука
- Картопля - 1-2 штук
- Вода - 800 мілілітрів
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Білий хліб - 200 грам
Підготувати продукти.
Білий хліб порізати, сбризнутьолією і приготувати грінки в духовці.
У каструлі обсмажити цибулю до прозорого кольору, додати порізану картоплю.
Всипати горошок, спеції і долити води. Варити до готовності картоплі.
Готовий суп подрібнити на блендері.
Подавати з грінками. Смачного!