Рецепт Суп із замороженого горошку фото

Суп із замороженого горошку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Горох
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На швидку руку
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Приготувати суп із замороженого горошку, це всерівно, що приготувати"суп із сокири" . Так кажуть, коли використовують мінімум простих продуктів, які як правило можна знайти на кожній кухні.

Опис приготування:

Прийом який використовується при приготуванні супу із замороженого горошку, я називаю середземноморським. Обов'язково беру каструлю з товстим дном, наливаю оливкова олія, добре розігріваю і обсмажую цибулю до прозорості. Дуже добре для аромату додати кілька порізаних зубчиків часнику. А потім вже додаються інші овочі і вода. Суп пюре незмінно виходить дуже смачним. Практично це універсальний рецепт для будь-якого пісного супчика. Наш суп із замороженого горошку обов'язково подавайте з грінками. Це традиція! Успіхів і приємного апетиту!

  • Горох - 450 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Картопля - 1-2 штук
  • Вода - 800 мілілітрів
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Білий хліб - 200 грам
суп із замороженого горошку - фото крок 1
Підготувати продукти.
суп із замороженого горошку - фото крок 2
Білий хліб порізати, сбризнутьолією і приготувати грінки в духовці.
суп із замороженого горошку - фото крок 3
У каструлі обсмажити цибулю до прозорого кольору, додати порізану картоплю.
суп із замороженого горошку - фото крок 4
Всипати горошок, спеції і долити води. Варити до готовності картоплі.
суп із замороженого горошку - фото крок 5
Готовий суп подрібнити на блендері.
суп із замороженого горошку - фото крок 6
Подавати з грінками. Смачного!

Схожі рецепти