Суп із замороженого щавлю
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви раптово виявили в запасах заморожений щавель, - давно вже пора від нього позбутися, і цей простий рецепт супу з замороженого щавлю вам з цим допоможе.
Навесні сама душа просить приготувати суп із замороженого щавлю в домашніх умовах, адже це швидко, незвично і смачно! Готується такий супчик швидше класичних зелених щей, але за смаком абсолютно нічим не поступається.
Отже, рецепт супу з замороженого щавлю:
1. Ставимо на плиту воду з куркою, нарізаною довільними шматочками. Готуємо бульйон приблизно 10 хвилин на сильному вогні, а потім зменшимо вогонь, і знімемо пінку.
2. Поки готується бульйон, щавель дістанемо з морозилки, і залишимо трохи відтанути. Картоплю миємо, чистим, і нарізаємо довільно. Коли знімемо пінку з супу, - так її в каструлю відразу і закидаємо.
3. Лук і петрушку (а також будь-яку зелень і спеції на ваш смак) для цього рецепта приготування супу із замороженого щавлю відправляємо в блендер, де дрібно подрібнити.
4. Як тільки картопля станемо м'яким, - виловлюємо з бульйону курку і картоплю. Картопля товчемо толкушкой, або ж теж відправимо в блендер.
5. Відправляємо в бульйон картопляне і овочеве пюре, ретельно розмішавши. Пробуємо на смак, - солимо, перчим, якщо потрібно, - і нехай постоїть на невеликому вогні ще хвилин п'ять.
6. А тепер уже закидаємо до киплячої суміші наш заморожений щавель, перемішуємо все разом буквально пару хвилин, - і можна кликати рідних до столу.
Мені цей простий рецепт супу з замороженого щавлю подобається своєю демісезонні, - якщо прибрати весняну зелень, і замінити її цибульний-морквяної засмажкою, - такий суп можна буде готувати і взимку. Удачі в приготуванні і приємного апетиту!
- Курка - 500 грам
- Вода - 2 L
- Щавель заморожений- 100 грам
- Цибуля зелена - 100 грам
- Петрушка - 50 грам
- Картопля - 2 штуки
Отже, рецепт супу з замороженого щавлю:
1. Ставимо на плиту воду з куркою, нарізаною довільними шматочками. Готуємо бульйон приблизно 10 хвилин на сильному вогні, а потім зменшимо вогонь, і знімемо пінку.
2. Поки готується бульйон, щавель дістанемо з морозилки, і залишимо трохи відтанути. Картоплю миємо, чистим, і нарізаємо довільно. Коли знімемо пінку з супу, - так її в каструлю відразу і закидаємо.
3. Лук і петрушку (а також будь-яку зелень і спеції на ваш смак) для цього рецепта приготування супу із замороженого щавлю відправляємо в блендер, де дрібно подрібнити.
4. Як тільки картопля станемо м'яким, - виловлюємо з бульйону курку і картоплю. Картопля товчемо толкушкой, або ж теж відправимо в блендер.
5. Відправляємо в бульйон картопляне і овочеве пюре, ретельно розмішавши. Пробуємо на смак, - солимо, перчим, якщо потрібно, - і нехай постоїть на невеликому вогні ще хвилин п'ять.
6. А тепер уже закидаємо до киплячої суміші наш заморожений щавель, перемішуємо все разом буквально пару хвилин, - і можна кликати рідних до столу.
Мені цей простий рецепт супу з замороженого щавлю подобається своєю демісезонні, - якщо прибрати весняну зелень, і замінити її цибульний-морквяної засмажкою, - такий суп можна буде готувати і взимку. Удачі в приготуванні і приємного апетиту!