Гарнір із замороженого шпинату
(покроковий рецепт з фото)
Гарнір із замороженого шпинату - це джерело вітамінів і мінералів. Це ідеальне доповнення до м'ясних і рибних страв. Спробуйте приготувати його в домашніх умовах, це дуже смачно.
Якщо вам цікаво, як приготувати гарнір із замороженого шпинату, то прочитайте цей рецепт. Це відмінне блюдо, яке підходить вегетаріанцям, адже в ньому не містяться інгредієнти рослинного походження. Такий легкий гарнір замінить вам салат.
- Шпинат - 400 грам
- Помідори черрі - 15 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Часник очистіть і крупно нарубати. У сковороді розігрійте оливкову олію. Якщо його немає, використовуйте звичайну соняшникову, але обов'язково без запаху. Обсмажуйте часник в олії кілька хвилин.
Помідори черрі вимийте, відірвіть у них хвостики, обсушити паперовими рушниками. Розріжте кожен помідор на дві частини. Надішліть томати в сковороду, обсмажуйте п'ять хвилин.
Шпинат розморозити, відкиньте його на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Викладіть його на помідори. Посоліть за смаком і ретельно перемішайте. Гасіть під кришкою десять хвилин.