Суп з яловичиною та рисом
(покроковий рецепт з фото)
Ситний і корисний супчик для цього сім'ї - то, що доктор прописав на обід! За рецептом приготування супу з яловичиною та рисом у вас якраз такий і вийде.
Не знаю як ви, але мені подобаються супи наваристі, щоб ложка стояла. Надумала варити такий суп, але картоплі під рукою не було. А чому б і без неї не зварити? Згадався рецепт харчо. Трохи поміняла інгредієнти. Значить, для приготування супу з яловичиною та рисом мені знадобилася яловичина з кісточкою, щоб бульйон наваристий був. Далі, дивимося рецепт.
- Яловичина - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Зелень - 100 грам
- Мал - 3-4 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
Інгредієнти підготуйте.
Бульйон відваріть, посоліть в кінці.
Не забувайте знімати пінку. Яловичину відварну дістаньте, поріжте на шматочки, знову поверніть в бульйон.
Овочі ріжемо.
Закидаємо морква. Даємо проваритися трохи.
Потім цибулю.
Згадала, що в харчо додають горішки волоські. Ось і у мене трохи знайшлося. Подрібніть їх разом з часником.
Додаємо в суп. І рис теж, нехай провариться хвилин 10.
І зелень.
Додаємо спеції - хміль-сунелі, розмарин, лаврушку. Варимо до готовності рису і овочів.
Готовий суп з яловичиною та рисом подаємо прямо з печі. Смачного!
Готовий суп з яловичиною та рисом подаємо прямо з печі. Смачного!