Суп з яловичиною і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Суп з яловичиною і картоплею - наваристий, смачний і дуже насичений. Достаток овочів в супі робить його дуже ситним, а часник і томати надають йому обладнаний аромат! Дуже рекомендую!
Перед вами простий рецепт приготування супу з яловичиною і картоплею. Рецепт належить до грузинської національної кухні. Суп вариться від двох до трьох годин (з урахуванням варіння бульйону). Готовий суп необхідно обов'язково наполягти під кришкою. Гарного вам дня!
- Яловичина на кістці - 1, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Олія соняшникова - 5 Ст. Ложок
- Томатна паста - 5 Ст. Ложок
- Часник - 1 штука
- Мал - 0, 5 склянки
- Петрушка сушена - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (хміль-сунелі, аджика, червоний перець)

Беремо каструлю і заливаємо в неї 3 літра холодної води. Викладаємо в неї м'ясо, морква очищену, цибулину очищену, лаврушку і перець горошком. Солимо і варимо бульйон 2 годину. Потім витягуємо м'ясо і овочі, бульйон проціджуємо через сито в іншу каструлю.

Часник дрібно нарізаємо.

Моркву натираємо на крупній тертці, цибуля подрібнюємо.

Розігріваємо на сковороді олію і злегка обсмажуємо томатну пасту з часником.

Додаємо цибулю і ретельно перемішуємо.

Коли цибуля стане м'яким, додаємо в зажарку морква і перемішуємо.

Через кілька хвилин заливаємо зажарку одним ополоником бульйону, солимо.

Коли всі овочі стануть м'якими, додаємо зажарку в каструлю з бульйоном.

М'ясо відокремлюємо від кісток і рвемо руками на волокна.

Картоплю ріжемо кубиками.

Викладаємо в каструлю картоплю, м'ясо і промитий рис. Також додаємо спеції і зелень. Варимо до готовності картоплі і рису.

Смачного!