Суп з картоплею і яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, але поживний супчик для дорослих і маленьких за рецептом приготування суп з картоплею і яловичиною на всі випадки життя! Дивимося і записуємо.
Для того, щоб суп вийшов більш наваристим, раджу взяти яловичину з кісточкою. В цілому, для приготування суп з картоплею і яловичиною багато зусиль не потрібно. До речі, селера я використовую замість морквини, тому що не дуже її люблю. А замість кетчупу можна брати томатну пасту, просто у мене під рукою не було. Дивимося рецепт.
- Яловичина - 0.5 кілограма
- Цибуля - 1 штука
- Селера - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Картопля - 4-5 штук
- Кетчуп - 3 Ст. Ложки
- Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком

Відваріть для почав бульйон, м'ясо дістаньте. Поріжте на шматочки і зелень теж.

Картошку чистим, ріжемо, відправляємо в бульйон варитися.

Робимо зажарку з селери і цибулі.

Ріжемо помідори, обсмажуємо все разом. Додаємо кетчуп або томатну пасту.

Відправляємо зажарку до картоплі, потім і м'ясо.
Варимо до готовності, в кінці кидаємо зелень і спеції.
Наш чудовий суп з картоплею і яловичиною готовий! Смачного!
Варимо до готовності, в кінці кидаємо зелень і спеції.
Наш чудовий суп з картоплею і яловичиною готовий! Смачного!