Рецепт Буріто з яловичиною і картоплею фото

Буріто з яловичиною і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Є багато способів приготувати начинку, з якої можна подати мексиканські коржі тортильи. Пропоную вашій увазі один з найсмачніших варіантів на мій погляд.


Опис приготування:

Доторкнемся до пікантної кухні далекої Мексики. Картопля поріжте кубиками і обсмажте до золотистого кольору. Додайте дрібно порізаний перець чилі, мелений тмин, паприка, сіль і перець. Перемішайте і додайте фарш з помідорами. Помішуючи, обсмажуйте протягом 7 хвилин. Потім викладіть начинку на підрум'янені на сковороді тортильи, додайте тертий сир, трохи сметани і збризніть соком лайма. Загорніть тортилью конвертиком і подайте на стіл. Смачного!

  • Фарш яловичий - 350 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Картопля - 1 штука
  • Перець-чилі зелений - 1 штука
  • Вапно - 1 штука
  • Тортілья - 4 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Паприка - 2 чайних ложки
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Тертий сир - 0, 25 склянки
  • Крем - 0, 25 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
буріто з яловичиною і картоплею - фото крок 1
Картопля поріжте кубиками і обсмажте до золотистого кольору.
буріто з яловичиною і картоплею - фото крок 2
Додайте дрібно порізаний перець чилі, мелений тмин, паприка, сіль і перець. Перемішайте.
буріто з яловичиною і картоплею - фото крок 3
Додайте м'ясний фарш і дрібно порізані помідори. Добре перемішайте і обсмажуйте хвилин 7.
буріто з яловичиною і картоплею - фото крок 4
Тортилії злегка підрум'яньте на сковороді без масла по 1 хвилині з кожної сторони. Викладіть на кожну з них трохи начинки, додайте тертий сир, трохи сметани і збризніть соком лайма.
буріто з яловичиною і картоплею - фото крок 5
Загорніть тортилью конвертиком і подайте на стіл.

Схожі рецепти