Буріто з яловичиною і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Є багато способів приготувати начинку, з якої можна подати мексиканські коржі тортильи. Пропоную вашій увазі один з найсмачніших варіантів на мій погляд.
Доторкнемся до пікантної кухні далекої Мексики. Картопля поріжте кубиками і обсмажте до золотистого кольору. Додайте дрібно порізаний перець чилі, мелений тмин, паприка, сіль і перець. Перемішайте і додайте фарш з помідорами. Помішуючи, обсмажуйте протягом 7 хвилин. Потім викладіть начинку на підрум'янені на сковороді тортильи, додайте тертий сир, трохи сметани і збризніть соком лайма. Загорніть тортилью конвертиком і подайте на стіл. Смачного!
- Фарш яловичий - 350 грам
- Помідори - 2 штуки
- Картопля - 1 штука
- Перець-чилі зелений - 1 штука
- Вапно - 1 штука
- Тортілья - 4 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Паприка - 2 чайних ложки
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Тертий сир - 0, 25 склянки
- Крем - 0, 25 склянки
- Сіль, перець - За смаком
Картопля поріжте кубиками і обсмажте до золотистого кольору.
Додайте дрібно порізаний перець чилі, мелений тмин, паприка, сіль і перець. Перемішайте.
Додайте м'ясний фарш і дрібно порізані помідори. Добре перемішайте і обсмажуйте хвилин 7.
Тортилії злегка підрум'яньте на сковороді без масла по 1 хвилині з кожної сторони. Викладіть на кожну з них трохи начинки, додайте тертий сир, трохи сметани і збризніть соком лайма.
Загорніть тортилью конвертиком і подайте на стіл.