Суп з солодкого перцю
(покроковий рецепт з фото)
Суп з солодкого перцю відноситься до легких річним супів, особливо якщо ви будете робити його на воді. Тоді суп з солодкого перцю можна їсти в холодному вигляді зі сметаною. Суп-трансформер, на будь-який смак!
Суп з солодкого перцю можна варити як на воді, так і на курячому бульйоні. Якщо будете варити на курячому бульйоні, то в зажарку для супу з солодкого перцю поклажі не 3, один або 2 столових ложки рослинної олії. Суп повинен настоятися, всі інгредієнти добре просочитися, тому дайте готового супу трохи постояти під кришкою на плиті. Соєвий соус теж можете замінити томатною пастою, якщо вам так більше звичніше. Успіхів і приємного апетиту!
- Солодкий перець - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Вода або курячий бульйон - 1, 5 L
- Курка відварна - 250 грам (по бажанню)
- Зелень - 1 За смаком
Цибулю нарізаємо півкільцями, морква - брусочками, обсмажуємо все на рослинному маслі 5 хвилин.
Перець нарізаємо соломкою.
У каструлю наливаємо курячий бульйон, додаємо цибулю з морквою, перець, цедру терту половинки лимона, спеції. Варимо 7 хвилин. Потім додаємо сік лимона і соєвий соус, спеції. У тарілку кладемо шматочки курки. Смачного!