Суп з рисом і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Такий суп з рисом і овочами готується для всієї родини і має деякі секрети в приготуванні. Овочі можна брати свіжі, а можна заморожені. За смаком можна додати зелений горошок або брокколі.
Легкий і в той же час дуже ситний суп з рисом і овочами готується 1, 5 години на бульйоні з птиці. В даному випадку це перепел. Всі овочі використовуються за смаком, тому можна експериментувати. Наприклад, можете додавати зелений горошок або кукурудзу, брокколі або цукіні. Зелень вводиться в кінці або перед подачею.
- Птах - 300 грам (для бульйону)
- Мал - 150 грам
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Болгарський перець - 1 штук
- Картопля - 3 штуки
- Кольорова Капус - 200 грам
- Кабачок - 0, 5 штуки
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Цей суп з рисом і овочами я готувала для свого дворічного дитини, але домашнім він теж дуже сподобався, за обідом його із задоволенням з'їли. Я варила суп на домашньому перепелів, але ви можете взяти будь-яку птицю або інше м'ясо. Відразу варимо бульйон, а вже потім додаємо всі інші інгредієнти.
2. Нарізаємо дрібно овочі і відправляємо їх в суп. Болгарський перець я брала двох видів: червоний і зелений (не тільки для смаку, але і для кольору).
3. Поки варяться овочі, нарізаємо соломкою картопля і промиваємо кілька разів рис. Замість рису можна брати будь-яку крупу за смаком.
4. Нарізаємо кабачок або цукіні і відправляємо їх в наш суп.
5. Туди ж відправляємо картопля, кольорову капусту і промитий рис. Цвітну капусту розберіть на суцвіття, можна порізати їх, якщо вони занадто великі.
6. Доводимо суп на середньому вогні до кипіння, після чого зменшуємо вогонь і варимо на слабкому вогні до готовності. У самому кінці додаємо нарубану зелень. В середньому суп з рисом і овочами готується 1, 5 годин (місці з приготуванням бульйону). М'ясо я зазвичай дістаю і подаю безпосередньо в тарілку перед подачею.
7. Перепілка готується швидко (як і курка) і розбирається дуже легко. Дайте супу настоятися близько 15 хвилин після приготування, а потім подавайте до столу.
8. Подивіться, який гарний вийшов у нас супчик. Як ви помітили, піджарка не готується, а всі овочі додаються сирими. Один секрет: додайте цибулю, морква і болгарський перець під час приготування м'яса (коли воно повариться хвилин 20), а в кінці додайте зелень і ще трохи болгарського перцю.
9. Замість рису можна використовувати будь-яку крупу на ваш смак. За цим рецептом я готувала суп з вівсянкою, вийшов він на диво смачним!