Яловичина, тушкована з рисом і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Яловичину, тушковану з рисом і овочами, я спробувала в кафе, мені сподобалося. Зазвичай з м'ясом я використовую рис або капусту, а все разом ніколи не поєднувала. Вийшло відмінно. Можете взяти шпинат.
Яловичина, тушкована з рисом і овочами, - досить приємне, свіже і ситне блюдо. Яловичину для приготування цієї страви беріть вже тушковану. Яловичина готується досить довго, особливо якщо вона не зовсім молода. А весь час приготування страви зажадає від вас від 30 до 40 хвилин. За цей час добре згасити яловичину навряд чи вдасться. Тому в першому кроці або збільшуйте час, або беріть напівфабрикат. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Часник - 4 зубчики
- Свіжий імбир - 50 грам
- Помідор - 2 штуки
- Капуста або шпинат - 450 грам
- Бульйон - 250 грам
- Мал - 250 грам
- Спеції - За смаком
На розпеченій сковороді в маслі обсмажити яловичину, додати цибулю, часник, імбир і смажити 5 хвилин.
Додати перетерті помідори.
Додати капусту, частина бульйону і довести до кипіння.
Зменшити температуру і тушкувати 15 хвилин, додати, якщо потрібно, спеції.
Додайте помитий рис, розмішайте.
Долийте бульйон і тушкуйте до готовності рису.
Смачного!