Рецепт Яловичина, тушкована з рисом і овочами фото

Яловичина, тушкована з рисом і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Яловичину, тушковану з рисом і овочами, я спробувала в кафе, мені сподобалося. Зазвичай з м'ясом я використовую рис або капусту, а все разом ніколи не поєднувала. Вийшло відмінно. Можете взяти шпинат.


Яловичина, тушкована з рисом і овочами, - досить приємне, свіже і ситне блюдо. Яловичину для приготування цієї страви беріть вже тушковану. Яловичина готується досить довго, особливо якщо вона не зовсім молода. А весь час приготування страви зажадає від вас від 30 до 40 хвилин. За цей час добре згасити яловичину навряд чи вдасться. Тому в першому кроці або збільшуйте час, або беріть напівфабрикат. Успіхів і приємного апетиту!


  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 4 зубчики
  • Свіжий імбир - 50 грам
  • Помідор - 2 штуки
  • Капуста або шпинат - 450 грам
  • Бульйон - 250 грам
  • Мал - 250 грам
  • Спеції - За смаком
яловичина, тушкована з рисом і овочами - фото крок 1
На розпеченій сковороді в маслі обсмажити яловичину, додати цибулю, часник, імбир і смажити 5 хвилин.
яловичина, тушкована з рисом і овочами - фото крок 2
Додати перетерті помідори.
яловичина, тушкована з рисом і овочами - фото крок 3
Додати капусту, частина бульйону і довести до кипіння.
яловичина, тушкована з рисом і овочами - фото крок 4
Зменшити температуру і тушкувати 15 хвилин, додати, якщо потрібно, спеції.
яловичина, тушкована з рисом і овочами - фото крок 5
Додайте помитий рис, розмішайте.
яловичина, тушкована з рисом і овочами - фото крок 6
Долийте бульйон і тушкуйте до готовності рису.
яловичина, тушкована з рисом і овочами - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти