Курка з овочами і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати швидкий, легкий і в той же час супер смачну вечерю нескладно. Переконайтеся самі!
Кількість порцій: 4
- Мал - 150 грам (довгозерний)
- Вода - 300 грам
- Куряче філе - 2 штуки
- Овочева суміш - 300 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Крем - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком (я використовувала чилі, орегано, kurkumu, паприка)
Рис промити кілька разів в холодній воді, поки вона не стане прозорою. У каструлю з киплячою, підсоленою водою засипати рис, довести до кипіння і щільно закрити кришкою. Варити на повільному вогні 20 хвилин, поки рис не вбере в себе всю воду.
Філе курки нарізати смужками.
Потім обсмажити на олії протягом декількох хвилин, після додати овочі. Я використовувала мексиканську суміш (морква, солодкий перець, зелений горошок, кукурудза, стручкова квасоля і картопля). Посолити, поперчити, приправити спеціями і обсмажувати протягом 5 хвилин.
Подрібнити в блендері сир (можна натерти на дрібній тертці).
До курки і овочів додати сметану і сир, перемішати і залишити на вогні ще 5 хвилин. Подати з рисом.
Прошу всіх до столу!