Рецепт Курка з рисом і овочами по-каталонски фото

Курка з рисом і овочами по-каталонски
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Птах , Курка
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні поділюся з вами рецептом, як приготувати курку з рисом і овочами по-каталонски. Яскраве, смачне, ароматне, ситне блюдо, про яке ваша сім'я тільки і зможе сказати: "Пальчики оближеш! & Quot; .

Опис приготування:

У цій страві все гармонійно і смачно. Мал просочується усіма ароматами часнику, болгарського перцю і оливкового масла. Яскраві овочі прекрасно доповнюють ситість тушкованого м'яса. Обов'язково спробуйте це чудове гаряче блюдо. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Куряче м'ясо - 500-600 грам (стегна, філе або грудка)
  • Мал - 1 Склянка
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Кукурудза - 100 грам (свіжоморожена)
  • Горошок зелений - 100 грам (свіжоморожений)
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Вода гаряча - 1-2 склянок (або бульйон)
курка з рисом і овочами по-каталонски - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. М'ясо натріть сіллю зі спеціями і полийте оливковою олією. Овочі помийте. Цибуля, морква і часник очистіть. Мал промийте в декількох водах до прозорості і відкиньте на сито.
курка з рисом і овочами по-каталонски - фото крок 2
Масло розігрійте на сковороді. М'ясо порізати на середні шматочки, викладіть на сковороду і обсмажте з кожного боку до рум'яної скоринки.
курка з рисом і овочами по-каталонски - фото крок 3
М'ясо зніміть зі сковороди. На маслі пасеруйте подрібнені цибулю, часник і терту на крупній тертці моркву до м'якості.
курка з рисом і овочами по-каталонски - фото крок 4
Додайте подрібнені помідор і болгарський перець, Тушіте 5 хвилин.
курка з рисом і овочами по-каталонски - фото крок 5
Влийте гарячу воду (бульйон), приправити сіллю, засипте рис, накрийте кришкою, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і тушкуйте до готовності рису протягом 30 хвилин. При необхідності долийте гарячу воду (бульйон).
курка з рисом і овочами по-каталонски - фото крок 6
Додайте свіжоморожені горошок і кукурудзу.
курка з рисом і овочами по-каталонски - фото крок 7
Викладіть зверху куряче м'ясо, тушкуйте під кришкою ще 10 хвилин.
курка з рисом і овочами по-каталонски - фото крок 8
Подавайте блюдо гарячим. Смачного!

Схожі рецепти