Рецепт Курка, тушкована з рисом і овочами фото

Курка, тушкована з рисом і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Крупи , Мал
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Це ситне блюдо з легкістю нагодує всю вашу сім'ю. Готувати ми його будемо в духовці в горщиках: завдяки цьому і курочка, і гарнір вийдуть неймовірно смачними і соковитими.

Опис приготування:

Це ситне блюдо для всієї родини. Спочатку обсмажте на сковороді цибулю з морквою, потім додайте порізану курятину і спеції. Обсмажте на сильному вогні, потім додайте рис і протушкувати протягом 15 хвилин. Після чого перекладіть курку з рисом в горщики, додайте зелень, часник, по шматочку вершкового масла і трохи води. Надішліть горщики на півгодини в духовку, потім подавайте на стіл. Смачного!

  • Курка - 400 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Мал - 1, 5 склянки
  • Часник - 4 зубчики
  • Рослинна олія - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Сіль, спеції - За смаком
курка, тушкована з рисом і овочами - фото крок 1
Поріжте і обсмажте на сковороді цибулю з морквою. Посоліть і поперчіть їх за смаком.
курка, тушкована з рисом і овочами - фото крок 2
Додайте порізане куряче м'ясо, обсмажте на сильному вогні.
курка, тушкована з рисом і овочами - фото крок 3
Додайте промитий рис, перемішайте і протушкувати протягом 15 хвилин до випаровування рідини.
курка, тушкована з рисом і овочами - фото крок 4
Потім перекладіть вміст сковороди в горщики, додайте зелень, часник, по шматочку вершкового масла і трохи води. Розігрійте духовку до 170 градусів, і відправте горщики туди на півгодини. Готову страву викласти на тарілку і подавайте на стіл.

Схожі рецепти