Курка, тушкована з рисом і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Це ситне блюдо з легкістю нагодує всю вашу сім'ю. Готувати ми його будемо в духовці в горщиках: завдяки цьому і курочка, і гарнір вийдуть неймовірно смачними і соковитими.
Це ситне блюдо для всієї родини. Спочатку обсмажте на сковороді цибулю з морквою, потім додайте порізану курятину і спеції. Обсмажте на сильному вогні, потім додайте рис і протушкувати протягом 15 хвилин. Після чого перекладіть курку з рисом в горщики, додайте зелень, часник, по шматочку вершкового масла і трохи води. Надішліть горщики на півгодини в духовку, потім подавайте на стіл. Смачного!
- Курка - 400 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Мал - 1, 5 склянки
- Часник - 4 зубчики
- Рослинна олія - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
Поріжте і обсмажте на сковороді цибулю з морквою. Посоліть і поперчіть їх за смаком.
Додайте порізане куряче м'ясо, обсмажте на сильному вогні.
Додайте промитий рис, перемішайте і протушкувати протягом 15 хвилин до випаровування рідини.
Потім перекладіть вміст сковороди в горщики, додайте зелень, часник, по шматочку вершкового масла і трохи води. Розігрійте духовку до 170 градусів, і відправте горщики туди на півгодини. Готову страву викласти на тарілку і подавайте на стіл.