Курка, тушкована з рисом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Мал відмінно поєднується з курячим м'ясом. А завдяки наявності мультиварки, приготувати смачний і ситний вечеря не важко. Частини курки можна взяти абсолютно будь-які. Дивіться рецепт!
У цю страву можна додати трохи вершкового масла і вершків. Вони позитивно вплинуть на смак готового блюда. Від цього воно стане соковитіше і корисніші. Дуже смачна страва для сімейної вечері!
- Курка - 1 кілограм (будь-які частини)
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Мал - 1, 5 склянки
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Вода - 3 склянки
Курку поріжте на шматочки і обсмажте в мультиварці в режимі "жарка" до золотистої скоринки, хвилин 20-30.
Потім додайте до курки подрібнену цибулю і терту моркву.
Додайте промитий рис і залийте водою. Встановіть режим "гасіння" і готуйте страву 1 час. У процесі можна все пару раз перемішати, щоб блюдо приготувалося рівномірно.
Смачного!