Рецепт Суп з пшенки фото

Суп з пшенки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки , Крупи , Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування
На обід , На швидку руку
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Хочу запропонувати вам на замітку дуже простий і швидкий варіант, як приготувати суп з пшенки з овочами і вершками. Неймовірно ніжний, насичений і оригінальний. Його неодмінно варто спробувати!

Опис приготування:

Приготувати цей апетитний супчик можна всього за якихось півгодини, а результат - приголомшливий. Крім цвітної капусти і моркви ви при бажанні можете використовувати і інші овочі. Вершки з соком лимона і мускатним горіхом - пікантна нотка. Рекомендую звернути увагу на цей рецепт і повторити його на своїй кухні.

  • Цвітна капуста - 400 грам
  • Морква - 1 штука
  • Пшоно - 100 грам
  • Овочевий бульйон - 400 мілілітрів
  • Вершки - 120 мілілітрів
  • Жовток - 1 штука
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Зелень - 1 щіпка
суп з пшенки - фото крок 1
1. У каструлю налийте овочевий бульйон, доведіть до кипіння і відправте туди пшоно. Варіть хвилин 5 на середньому вогні.
суп з пшенки - фото крок 2
2. Цвітну капусту вимийте, розділіть на суцвіття і викладіть в каструлю. Варіть ще хвилин 5.
суп з пшенки - фото крок 3
3. Очистіть моркву, наріжте кружальцями або тонкою соломкою. Додайте в бульйон і варіть хвилин 10-15 до м'якості овочів. Посоліть і поперчіть за смаком.
суп з пшенки - фото крок 4
4. Відокремте акуратно жовток від білка. Викладіть жовток в невелику мисочку. Додайте туди щіпку мускатного горіха, вичавіть сік половинки лимона. Влийте вершки і все як слід перемішайте до однорідності.
суп з пшенки - фото крок 5
5. Зніміть каструлю з вогню. Влийте вершки і перемішайте до однорідності. От і все, залишилося тільки додати свіжу зелень і подавати супчик до столу. Смачного!

Схожі рецепти