Сирники з пшенки
(покроковий рецепт з фото)
Сирники без сиру - реально! Ділюся рецептом сирників з пшенки - незвичайного страви з найпростіших інгредієнтів.
Докладніше, як приготувати сирники з пшенки, я розповім нижче. Для характерною кислинки в тісто для сирників можна додати лимонний сік. Виходить несподівано смачний варіант для сніданку, який підійде в пост і для веганскої харчування.
- Пшонка - 100 грам
- Топінамбур сироп - 3-4 Ст. Ложок
- Борошно - 1-2 Ст. Ложок
- Ізюм - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Пшенку відваріть в киплячій підсоленій воді 30-40 хвилин.
Подрібніть блендером пшенку разом з сиропом топінамбура і борошном. Додайте родзинки і перемішайте.
Мокрими руками сформуйте сирники. Відправте їх в морозилку на 20-30 хвилин.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Обсмажте сирники по 5 хвилин з кожного боку до золотистої скоринки.
Сирники з пшенки готові, смачного!