Рецепт Бабусині сирники фото

Бабусині сирники
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Сирники
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Хочу поділитися з вами рецептом неймовірно смачних, пишних і завжди ідеальних бабусиних сирників. Це відмінний варіант корисного сніданку для всієї родини або десерт до чаю. Рекомендую на замітку!

Опис приготування:

Щоб сирнічкі вийшли повітряними і сирними, в тісто не потрібно додавати борошно. Манна крупа практично не відчувається, тому вона - ідеальний варіант. Важливо дати постояти основі не менше 30 хвилин в холодильнику перед смаженням. При бажанні сир попередньо можна протерти через сито.

  • Сир - 350 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Крем - 50 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - 2 Ст. Ложки
  • Крупа манна - 3-4 Ст. Ложок
  • Борошно - 1/2 склянки (для панірування)
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка (для смаження)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка (для смаження)
бабусині сирники - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
бабусині сирники - фото крок 2
У глибоку миску відправляємо сир і вбиваємо яйце.
бабусині сирники - фото крок 3
Додаємо звичайний і ванільний цукор.
бабусині сирники - фото крок 4
Додаємо сметану.
бабусині сирники - фото крок 5
Ретельно все перемішуємо і всипаємо манну крупу.
бабусині сирники - фото крок 6
Ще раз перемішавши, відправляємо в холодильник на 30 хвилин, щоб манка набухла.
бабусині сирники - фото крок 7
На стіл або обробну дошку висипаємо борошно. З сирної основи формуємо кульку і обвалюють його з усіх боків в борошні.
бабусині сирники - фото крок 8
На сковороді розігріваємо олію і викладаємо сирнічкі.
бабусині сирники - фото крок 9
Смажимо на середньому вогні під кришкою з двох сторін до рум'яної.
бабусині сирники - фото крок 10
Подаємо сирники до столу з цукровою пудрою, варенням або сметаною. Приємного чаювання!

Схожі рецепти