Бананові сирники
(покроковий рецепт з фото)
Смачні ароматні сирники на сніданок. Хто з вас відязикаться від такої страви? А якщо ви ще й любитель бананів в випічці - це блюдо саме для вас. І не важливо, дорослий ви чи дитина, смачно всім!
Смачний і ароматний сніданок - бананові сирники. Вони сподобаються не тільки дітям, але і дорослим. Подавати їх до столу можна зі сметаною, з медом, та й з варенням вони теж гарні. Приготувати такий сніданок під силу кожній господині. Процес нескладний і відносно швидкий, продукти звичайні і недорогі. Єдине уточнення: кількість борошна може бути трохи більше або менше. Воно залежить від якості сиру, наскільки він вологий. Отримана сирна маса не повинна бути рідкою, але і дуже щільною теж не повинна бути.
- Сир - 500 грам (будь-якої жирності)
- Банан - 1 штука
- Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок(4- в тісто, 2- для панірування)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 75 мілілітрів
Викладаємо сир в миску. Якщо вам не подобаються крупинки сиру в сирники, можете подрібнити сир товкачем або блендером.
Додаємо до сиру яйце, борошно, сіль і цукор. За бажанням можна додати зовсім небагато ванільного цукру.
Перемішаємо масу до однорідності.
Банан очистимо й наріжемо на маленькі кубики. Я віддаю перевагу для таких сирників не надто стиглий банан: він не розвалиться і в готовому виробі будуть відчуватися шматочки банана.
Додаємо підготовлений банан до сирної маси і перемішуємо, нехай шматочки банана рівномірно розподіляться по всій масі.
Ділимо масу на 10-12 частин і формуємо сирники, обвалюють їх у борошні.
На вогні трохи більше середнього розігріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо сирники.
Обсмажуємо з обох боків до красивого рум'яного кольору.