Сирники сирно-бананові
(покроковий рецепт з фото)
На сніданок або як не тільки смачного, але і корисного десерту до чаю, раджу зробити ці апетитні сирнічкі. І малюкам, і дорослим, я впевнена вони точно дуже сподобаються. Беріть на замітку!
Пропоную вам чудову ідею, як приготувати сирники сирно-бананові. Цей варіант хороший не тільки для різноманітності. При використанні фруктів можна знизити кількість цукру в випічці або відязикатися від нього зовсім. При бажанні можете додати ще й родзинки або цукати, буде теж здорово.
- Сир - 350 грам
- Яйце - 1 штука
- Банан - 1-2 штук
- Борошно - 1/2 склянки (приблизно)
- Рослинна і вершкове масло - За смаком (для смаження)
- Цукор і ванільний цукор - За смаком
1
Сир протріть через сито і викладіть в глибоку миску.
2
Вбийте яйце і перемішайте до однорідності.
3
Очистіть банан і наріжте дуже маленькими шматочками. Подрібнювати в блендері не потрібно, інакше тісто може текти!
4
Викладіть до сиру банан, за бажанням додайте цукор і ванільний для аромату.
5
Потроху всипати просіяне борошно (кількість вказати складно, все залежить від вологості сиру і розміру яйця).
6
Як тільки маса сирна вийшла досить щільної, сформуйте з неї невеликі кульки, обваляйте в борошні трохи і викладіть на сковороду.
7
На суміші рослинного і вершкового масла сирники виходять відмінними. Смажте їх до рум'яності на середньому вогні з двох сторін.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!