Рецепт Сирники сирно-бананові фото

Сирники сирно-бананові
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Банан
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Солодке , Сирники
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

На сніданок або як не тільки смачного, але і корисного десерту до чаю, раджу зробити ці апетитні сирнічкі. І малюкам, і дорослим, я впевнена вони точно дуже сподобаються. Беріть на замітку!

Опис приготування:

Пропоную вам чудову ідею, як приготувати сирники сирно-бананові. Цей варіант хороший не тільки для різноманітності. При використанні фруктів можна знизити кількість цукру в випічці або відязикатися від нього зовсім. При бажанні можете додати ще й родзинки або цукати, буде теж здорово.

  • Сир - 350 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Банан - 1-2 штук
  • Борошно - 1/2 склянки (приблизно)
  • Рослинна і вершкове масло - За смаком (для смаження)
  • Цукор і ванільний цукор - За смаком
1
Сир протріть через сито і викладіть в глибоку миску.
2
Вбийте яйце і перемішайте до однорідності.
3
Очистіть банан і наріжте дуже маленькими шматочками. Подрібнювати в блендері не потрібно, інакше тісто може текти!
4
Викладіть до сиру банан, за бажанням додайте цукор і ванільний для аромату.
5
Потроху всипати просіяне борошно (кількість вказати складно, все залежить від вологості сиру і розміру яйця).
6
Як тільки маса сирна вийшла досить щільної, сформуйте з неї невеликі кульки, обваляйте в борошні трохи і викладіть на сковороду.
7
На суміші рослинного і вершкового масла сирники виходять відмінними. Смажте їх до рум'яності на середньому вогні з двох сторін.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти