Рецепт Сирники сирно-бананові фото

Сирники сирно-бананові
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Сир, Банан
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На сніданок
Випічка, Солодке, Сирники

На сніданок або як не тільки смачного, але і корисного десерту до чаю, раджу зробити ці апетитні сирнічкі. І малюкам, і дорослим, я впевнена вони точно дуже сподобаються. Беріть на замітку!

Пропоную вам чудову ідею, як приготувати сирники сирно-бананові. Цей варіант хороший не тільки для різноманітності. При використанні фруктів можна знизити кількість цукру в випічці або відязикатися від нього зовсім. При бажанні можете додати ще й родзинки або цукати, буде теж здорово.

  • Сир - 350 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Банан - 1-2 штук
  • Борошно - 1/2 склянки (приблизно)
  • Рослинна і вершкове масло - За смаком (для смаження)
  • Цукор і ванільний цукор - За смаком
1
Сир протріть через сито і викладіть в глибоку миску.
2
Вбийте яйце і перемішайте до однорідності.
3
Очистіть банан і наріжте дуже маленькими шматочками. Подрібнювати в блендері не потрібно, інакше тісто може текти!
4
Викладіть до сиру банан, за бажанням додайте цукор і ванільний для аромату.
5
Потроху всипати просіяне борошно (кількість вказати складно, все залежить від вологості сиру і розміру яйця).
6
Як тільки маса сирна вийшла досить щільної, сформуйте з неї невеликі кульки, обваляйте в борошні трохи і викладіть на сковороду.
7
На суміші рослинного і вершкового масла сирники виходять відмінними. Смажте їх до рум'яності на середньому вогні з двох сторін.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти