Сирно-бананові маффіни
(покроковий рецепт з фото)
Сирно-бананові маффіни кілька плотноватие, але ніжні і смачні. Вони сподобаються любителям бананів і сирної випічки. Приготувати такі мафіни з даного рецептом досить просто. Спробуйте!
Подивіться, як приготувати сирно-бананові маффіни. Вони повинні припасти до смаку дітям. Такі маффіни прекрасно підходять як десерт або як сніданок. Подавайте їх теплими або холодними. При бажанні можна розігріти в мікрохвильовці.
Ці мафіни мають досить щільну консистенцію, тому випікати їх обов'язково потрібно при невисокій температурі, інакше вони можуть не пропектися або підгоріти!
- Банан - 2 штуки
- Сир - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 200 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Ваніль - За смаком
- Шоколадні краплі - 1/2 склянки
1. Яйце збийте з цукром, додайте ванільний цукор, сир і розм'якшене масло. Перемішайте до отримання однорідної маси.
2. Банани очистіть і подрібніть виделкою або за допомогою блендера до однорідної маси. Краще брати стиглі м'які плоди.
3. Борошно з'єднайте з розпушувачем і додайте в сирну масу. Вимішайте до однорідної консистенції.
4. Тепер додайте шоколад і перемішайте. Якщо ви не знайшли шоколадні краплі, можна подробити або потерти на крупній тертці звичайну шоколадку.
5. Тісто розкладіть в підготовлені паперові формочки, вкладені в форму для маффінів. Якщо у вас форма силіконова, то паперові формочки можна не використовувати.
6. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 160 - 170 ° С духовці близько 35 - 40 хвилин. Сирно-бананові маффіни готові! Смачного!