Бананові млинці
(покроковий рецепт з фото)
Бананові млинці - прекрасна варіація приїлися звичайних борошняних млинчиків. Вони виходять більш ситними і смачними, а також здорово зберігаються в холодильнику - до 3 днів. Рекомендую!
Бананові млинці - штука дуже смачна. За своїм смаком вони дуже близькі до звичайних традиційним млинців, але виходять більш солодкими і ніжними. Важливо не допустити дурну помилку і, скажімо, НЕ загортати в бананові млинці м'ясо або гриби - млинчики адже виходять солодкуваті А ось з варенням, джемом або солодким соусом - саме те.
- Молоко - 200 мілілітрів
- Банани - 2 штуки
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Цукор - 50 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
Банани і половину молока подрібнити в блендері до однорідності.
Додаємо в отриману масу яйця, цукор, борошно, половину молока і трошки рослинного масла. Дуже добре перемішуємо до утворення однорідного тіста.
У сковороді розігріваємо олію, виливаємо небагато тесту, обсмажуємо млинець з обох сторін до готовності.
Готові млинці складаємо в стопку. Подавати можна як гарячими, так і холодним, з улюбленим соусом або варенням. Приємного!