Бананові капкейкі
(покроковий рецепт з фото)
Бананові капкейкі готують з перестиглих бананів. Приготування тесту не вимагає багато клопоту і часу, готувати бананові капкейкі - одне задоволення!
Бананові капкейкі полюбляться вашим дітям. Обов'язково приготуйте їх до дитячого свята! Подайте їх до чаю або кави, тоді і ваші дорослі гості не залишаться байдужими. Я прикрашаю їх збитими вершками, іноді покупними, іноді збиваю сама. Ви можете придумати будь-який інший крем для ваших капкейков. Викладаю рецепт бананового капкейков з фото.
- Борошно - 1 Склянка
- Пекарський порошок - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 0, 5 склянки
- Крем - 50 грам
- Ванілін - 1, 5 чайних ложки
- Яйця - 2 штуки
- Перестиглі банани - 2 штуки (великі)
Змішайте вершкове масло з цукром. Додайте ванілін, потім яйця. Все добре збийте.
Краще тісто збивати міксером. Тоді інгредієнти добре перемішається між собою до консистенції однорідної маси. І цукор подрібнити.
Розітріть банани в пюре. Це можна зробити виделкою. І додайте в тісто для капкейков.
Додайте сметану і можете ще раз збити міксером. Увімкніть духовку нагріватися на 180-200 градусів.
Приготуйте формочки для капкейков. Вилийте в них тісто так, щоб до верху залишалося 1, 5-2 см, бананові капкейкі трохи піднімуться під час випікання.
Бананові капкейкі випікаються протягом 20 хвилин. Перед подачею на стіл ви можете прикрасити їх збитими вершками, як це роблю я. Смачного!