Рецепт Апельсинові капкейкі з глазур'ю фото

Апельсинові капкейкі з глазур'ю
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Фрукти , Апельсин
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Випічка , Десерти , Капкейк
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування капкейков з апельсиновою цедрою, апельсиновою начинкою і глазур'ю з маргарину, цукрової пудри, апельсинового соку і лимонної цедри.

Опис приготування:

Як варіант, ви можете покрити капкейкі апельсиновим джемом, а потім шоколадним кремом зверху.

  • Ріпакової олії - 1/3 склянки
  • Цукру - 3/4 склянки
  • Ванільного екстракту - 1 Чайна ложка
  • Розпушувача - 1 Чайна ложка
  • Соди - 1/2 чайних ложки
  • Солі - 1/4 чайних ложки
  • Апельсинової цедри - 1 Ст. Ложка
  • Кукурудзяного крохмалю - 3 Ст. Ложки (начинка)
  • Ванільного екстракту - 1 Чайна ложка (начинка)
  • kurkumи (по бажанню) - 1/8 чайних ложки (начинка)
  • Апельсинової цедри - 1 Чайна ложка (начинка)
  • Рослинного жиру - 1/4 склянки (глазур)
  • Розм'якшеного маргарину, упаковка - 1/4 штуки (глазур)
  • Апельсинового соку - 2 Ст. Ложки (глазур)
  • Лимонної цедри - 1 Ст. Ложка (глазур)
  • Ванільного екстракту - 1 Чайна ложка (глазур)
апельсинові капкейкі з глазур'ю - фото крок 1
1. Зробити начинку. Збити всі інгредієнти, крім апельсинової цедри, разом в невеликій каструлі і варити на середньому вогні кілька хвилин, щоб нагріти. Зменшити вогонь до слабкого і перемішувати постійно протягом приблизно 5 хвилин, щоб суміш загусла. Зняти з вогню і перемішати з дрібно тертої апельсинової цедрою. Вилити начинку в миску і дати охолонути протягом приблизно 10 хвилин, потім накрити і поставити в холодильник приблизно на годину або більше.
апельсинові капкейкі з глазур'ю - фото крок 2
2. Розігріти духовку до 175 градусів і вистелити форму паперовими вкладишами.
Змішати молоко, ванільний екстракт, цукор, олія, апельсиновий сік з 1 столовою ложкою борошна у великій мисці. В іншій мисці просіяти розпушувача, сіль, соду і борошно разом.
Додати борошняну суміш в вершкову суміш в 3 заходу, розмішуючи після кожного додавання.
Нарешті, додати дрібно терту апельсинову цедру і перемішати.
апельсинові капкейкі з глазур'ю - фото крок 3
3. Заповнити кожен паперовий вкладиш тестом на 3/4 і випікати протягом 20-22 хвилин, до золотисто-оранжевого кольору. Дати капкейк повністю охолонути.
апельсинові капкейкі з глазур'ю - фото крок 4
4. Щоб зробити глазур, збити маргарин і рослинний жир разом в невеликій мисці, потім поступово додати цукрову пудру і розмішати з невеликою кількістю апельсинового соку після кожного додавання. Додати ванільний екстракт, дрібно терту цедру лимона і добре перемішати протягом 5 хвилин. Зробити невелике заглиблення на верхівці кожного капкейк і заповнити його начинкою. Прикрасити глазур'ю з кондитерського мішка і цукатами при бажанні.

Схожі рецепти