Рецепт Суп з перловкою фото

Суп з перловкою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Крупи , Перлова крупа
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Рецепт приготування перлового супу.

Опис приготування:

Перед приготуванням, замочіть квасолю у воді на 1 час. Потім подрібніть половину квасолі в пюре.

  • Перловка - 150 грам
  • Селера - 1 штука (порізаний)
  • Морква - 1 штука (нарізана)
  • Середня цибулина - 1 штука (нарізана кубиками)
  • Петрушки - 3 Ст. Ложки (дрібно порізаної)
  • Квасоля - 450 грам
  • Олія - 30 грам
  • Бульйон - 1 літр
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Бекон - 85 грам (дрібно порізаний)
  • Сіль, перець - 1 штука
суп з перловкою - фото крок 1
Порубати дрібно разом селера, цибуля, морква і половину петрушки
суп з перловкою - фото крок 2
У сотейнику розігрійте оливкову і вершкове масло. Як масло почне пінитися, додайте порубані овочі і обсмажуйте кілька секунд
суп з перловкою - фото крок 3
Додайте бекон і обсмажуйте поки він не стане злегка золотистого кольору.
суп з перловкою - фото крок 4
Додайте квасолю і пюре з квасолі…
суп з перловкою - фото крок 5
… гарячий бульйон, сіль і перець. Гарненько перемішайте.
суп з перловкою - фото крок 6
Додайте перловку і перемішайте суп. Варіть помішуючи 25 хвилин. Потім дайте супу настоятися. Перед подачею розігрійте 5 хвилин на плиті. Додайте петрушку.

Схожі рецепти