Суп з перловкою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування перлового супу.
Перед приготуванням, замочіть квасолю у воді на 1 час. Потім подрібніть половину квасолі в пюре.
- Перловка - 150 грам
- Селера - 1 штука (порізаний)
- Морква - 1 штука (нарізана)
- Середня цибулина - 1 штука (нарізана кубиками)
- Петрушки - 3 Ст. Ложки (дрібно порізаної)
- Квасоля - 450 грам
- Олія - 30 грам
- Бульйон - 1 літр
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Бекон - 85 грам (дрібно порізаний)
- Сіль, перець - 1 штука

Порубати дрібно разом селера, цибуля, морква і половину петрушки

У сотейнику розігрійте оливкову і вершкове масло. Як масло почне пінитися, додайте порубані овочі і обсмажуйте кілька секунд

Додайте бекон і обсмажуйте поки він не стане злегка золотистого кольору.

Додайте квасолю і пюре з квасолі…

… гарячий бульйон, сіль і перець. Гарненько перемішайте.

Додайте перловку і перемішайте суп. Варіть помішуючи 25 хвилин. Потім дайте супу настоятися. Перед подачею розігрійте 5 хвилин на плиті. Додайте петрушку.