Рецепт Овочевий суп з перловкою фото

Овочевий суп з перловкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи, Перлова крупа
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи

Суп з перловкою часто готували наші бабусі. Чомусь сьогодні про нього забули. Здається, незаслужено.

Кількість порцій: 4
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Морква - 2 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Овочевий бульйон - 1 літр
  • Консервовані томати у власному соку, банку - 0, 5 штуки
  • Заморожена кукурудза - 0, 5 склянки
  • Зелень петрушки - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лимон, сік і tsedra - 1 штука
  • Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
  • Порошок перцю - 0, 5 чайних ложки
  • Перлова крупа - 0, 5 склянки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Приправи - За смаком
овочевий суп з перловкою - фото крок 1
1. Перебрати і промити перлову крупу. Замочити її холодною водою на кілька годин. Овочі вимити і почистити. Картоплю нарізати невеликими кубиками. Морква - кільцями. Цибулю нарізати півкільцями. Часник порубати дрібно ножем. У великій каструлі розігріти масло і трохи обсмажити нарізану цибулю. Додати подрібнений часник і сіль. Через 3-4 хвилини в каструлю покласти картоплю, морква і перловку. Обсмажувати все протягом 7-8 хвилин.
овочевий суп з перловкою - фото крок 2
2. Овочі посолити і поперчити, покласти приправи і паприку, томатну пасту. Все обсмажити протягом ще 5-6 хвилин.
овочевий суп з перловкою - фото крок 3
3. Влити в каструлю овочевий бульйон. Консервовані томати порізати на невеликі шматочки і разом з соком вилити в суп. Зменшити вогонь, коли суп закипить, і варити 25 хвилин. Додати в суп кукурудзу, проварити ще 5 хвилин і вимкнути вогонь. У суп покласти лимонний сік і цедру лимона.

Схожі рецепти