Рецепт Суп «розсольник» класичний з перловкою фото

Суп «розсольник» класичний з перловкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Крупи , Огірок , Перлова крупа
ПП рецепти
На обід
Супи , Розсольник
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Відомий і улюблений усіма розсольник має довгу історію. Його варили на Русі ще в 15 столітті, але тоді називали суп по-іншому. Згодом він видозмінювався, але зараз багато хто знає базовий рецепт.

Опис приготування:

І якщо ви не пам'ятаєте його, то я для вас описала, як приготувати суп"Рассольник" класичний з перловкою. Як і годиться, в його складі є хороший шматок м'яса (свинини або яловичини), а ще солоні огірки. Загалом виходить наваристий бульйон з овочами. Знайомий смак з дитинства!

  • Свинина на кісточці - 300-400 грам (або яловичина)
  • Перлова крупа - 150-200 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Огірок солоний - 4-5 штук
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
суп
М'ясо промийте. Залийте його в каструлі 3-4 літрами води. Поставте варитися бульйон. Не забувайте прибирати піну. Через 30 хвилин всипте перловку. Додайте лавровий лист.
суп
Картопля почистіть, помийте і наріжте. Надішліть картоплю в суп через 1, 5 години після смаження бульйону.
суп
Лук чистої і Мельк nashinkuyte.
суп
Очищену моркву натріть на великій тертці. Обсмажте близько 5 хвилин морква з цибулею в маслі, постійно помішуючи.
суп
Огірки наріжте кубиками. Як тільки картопля буде готовий, додайте в суп засмажку і огірки.
суп
В самому кінці розсольник посоліть за смаком і поперчіть. Подавайте суп із зеленню. Смачного!

Схожі рецепти