Суп «розсольник» класичний з перловкою
(покроковий рецепт з фото)
Відомий і улюблений усіма розсольник має довгу історію. Його варили на Русі ще в 15 столітті, але тоді називали суп по-іншому. Згодом він видозмінювався, але зараз багато хто знає базовий рецепт.
І якщо ви не пам'ятаєте його, то я для вас описала, як приготувати суп "рассольник" класичний з перловкою. Як і годиться, в його складі є хороший шматок м'яса (свинини або яловичини), а ще солоні огірки. Загалом виходить наваристий бульйон з овочами. Знайомий смак з дитинства!
- Свинина на кісточці - 300-400 грам (або яловичина)
- Перлова крупа - 150-200 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Огірок солоний - 4-5 штук
- Лавровий лист - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелень - За смаком
М'ясо промийте. Залийте його в каструлі 3-4 літрами води. Поставте варитися бульйон. Не забувайте прибирати піну. Через 30 хвилин всипте перловку. Додайте лавровий лист.
Картопля почистіть, помийте і наріжте. Надішліть картоплю в суп через 1, 5 години після смаження бульйону.
Лук чистої і Мельк nashinkuyte.
Очищену моркву натріть на великій тертці. Обсмажте близько 5 хвилин морква з цибулею в маслі, постійно помішуючи.
Огірки наріжте кубиками. Як тільки картопля буде готовий, додайте в суп засмажку і огірки.
В самому кінці розсольник посоліть за смаком і поперчіть. Подавайте суп із зеленню. Смачного!