Рецепт Розсольник класичний рецепт з перловкою фото

Розсольник класичний рецепт з перловкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Крупи , Перлова крупа
На обід
Супи , Розсольник
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 40 хв.

Розсольник готуватися на м'ясному бульйоні з перловою крупою, солоними огірками та іншими овочами.

Опис приготування:

У класичному варіанті розсольнику овочі не смажаться для заправки супу, а варяться в бульйоні разом з крупою. Суп виходить наваристий, смачний, з приємним огірковим смаком. Приступимо.

  • Бульйон м'ясний - 2 L
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Огірки солені - 3 штуки
  • Перлова крупа - 100 грам
  • Цибуля зелена - 1 пучок (невеликий)
  • Сіль - За смаком
розсольник класичний рецепт з перловкою - фото крок 1
1. Приготуємо овочі, крупу і бульйон для розсольнику. Бульйон може бути будь-яким: яловичим, свинячим або курячим. Також часто використовують субпродукти для варіння розсольнику. Доведіть бульйон до кипіння.
розсольник класичний рецепт з перловкою - фото крок 2
2. Крупу перлову переберіть, видаліть сміття і промийте під проточною водою.
розсольник класичний рецепт з перловкою - фото крок 3
3. Кладемо перловку в киплячий бульйон і варимо до готовності. Бульйон солимо за смаком.
розсольник класичний рецепт з перловкою - фото крок 4
4. Наріжемо огірки кубиками.
розсольник класичний рецепт з перловкою - фото крок 5
5. Наріжемо лук і морква.
розсольник класичний рецепт з перловкою - фото крок 6
6. Наріжемо картопля.
розсольник класичний рецепт з перловкою - фото крок 7
7. Додаємо до перловки овочі і огірки. Якщо огірки недостатньо кислі, влийте трохи огіркового розсолу в суп. Варимо 20 хвилин.
розсольник класичний рецепт з перловкою - фото крок 8
8. Поріжте дрібно цибулю.
розсольник класичний рецепт з перловкою - фото крок 9
9. Додаємо цибулю, проварюємо 1 хвилину і вимикаємо. Розсольник з перловкою готовий. Приємного! Подають розсольник зі сметаною.

Схожі рецепти