Розсольник з куркою і перловкою
(покроковий рецепт з фото)
Розсольник з куркою і перловкою - мій улюблений варіант розсольнику. Він смачний, ситний, з ніжним курячим м'ясом. Готується він швидше, ніж класичний розсольник з м'ясом. Ось вам мій рецепт!
Розсольник з куркою і перловкою представлений в більш дієтичному варіанті. Цибулю і моркву закладаються в суп без обсмажування. Ви, звичайно, повинні діяти на свій смак. Обжарка робить суп смачніше і ситніше. Розсольник з куркою і перловкою готується за класичним рецептом. Огірки закладіть в бульйон разом з картоплею. Успіхів і приємного апетиту!
- Курка - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Огірки мариновані - 100 грам
- Перлова крупа - 70 грам
- Картопля - 4 штуки
- Куркума - 10 штук
Підготувати продукти.
Зварити курячий бульйон.
Огірки дрібно нарізати.
Огірки залийте розсолом і варіть до м'якості.
Поставте варитися до напівготовності перловку, а в цей час почистіть овочі.
Морква поріжте дрібно.
Цибулю порізати.
Картопля поріжте кубиками.
До бульйону додайте картоплю і перловку. Дайте закипіти.
Додати цибулю, морква. Коли овочі будуть готові покласти куркуму, огірки і спеції.
Суп подати з зеленню. Смачного!