Пісний розсольник з перловкою
(покроковий рецепт з фото)
Пісний розсольник з перловкою ви зваріть менш, ніж за годину. Розсольник виходить наваристий, ситний, з кислинкою. Перловку треба буде попередньо замочити на півгодини. А далі - просто.
Як приготувати пісний розсольник з перловкою?
1. Перловку промийте і замочіть в холодній воді на півгодини.
2. У велику каструлю влийте два літри або навіть трохи більше води, додайте в неї перловку і варіть протягом 20 хвилин.
3. Поки перловка вариться, почистіть і промийте картоплю, морква і цибуля.
4. Картоплю наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці, цибулю подрібніть.
5. Картоплю додайте в суп.
6. Морква з луком обсмажте в сковороді на олії до м'якості. Додайте томатну пасту, прогрійте і зніміть з вогню.
7. Обсмажені моркву з цибулею додайте в суп. Перемішайте.
8. Солоні огірки наріжте кружальцями або натріть на крупній тертці.
9. Подрібнені солоні огірки 4-5 хвилин тушкуйте на сковороді на середньому вогні. Потім додайте в каструлю.
10. Розсольник посоліть, поперчіть, додайте в нього лавровий лист і варіть на середньо-слабкому вогні протягом 6-7 хвилин.
11. Додайте рубану зелень, якщо хочете і вимкніть вогонь.
Пісний розсольник з перловкою готовий!
Смачного!
- Перловка - 1 Склянка
- Картопля - 3 штуки
- Солоні огірки - 5 штук
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Петрушка - За смаком
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Перловку промийте і замочіть в холодній воді на півгодини.
2. У велику каструлю влийте два літри або навіть трохи більше води, додайте в неї перловку і варіть протягом 20 хвилин.
3. Поки перловка вариться, почистіть і промийте картоплю, морква і цибуля.
4. Картоплю наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці, цибулю подрібніть.
5. Картоплю додайте в суп.
6. Морква з луком обсмажте в сковороді на олії до м'якості. Додайте томатну пасту, прогрійте і зніміть з вогню.
7. Обсмажені моркву з цибулею додайте в суп. Перемішайте.
8. Солоні огірки наріжте кружальцями або натріть на крупній тертці.
9. Подрібнені солоні огірки 4-5 хвилин тушкуйте на сковороді на середньому вогні. Потім додайте в каструлю.
10. Розсольник посоліть, поперчіть, додайте в нього лавровий лист і варіть на середньо-слабкому вогні протягом 6-7 хвилин.
11. Додайте рубану зелень, якщо хочете і вимкніть вогонь.
Пісний розсольник з перловкою готовий!
Смачного!