Рецепт Пісний розсольник з перловкою фото

Пісний розсольник з перловкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Крупи , Огірок , Перлова крупа
Пісні страви
На обід
Супи , Солоне , Розсольник
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пісний розсольник з перловкою ви зваріть менш, ніж за годину. Розсольник виходить наваристий, ситний, з кислинкою. Перловку треба буде попередньо замочити на півгодини. А далі - просто.

Опис приготування:

Як приготувати пісний розсольник з перловкою?

1. Перловку промийте і замочіть в холодній воді на півгодини.

2. У велику каструлю влийте два літри або навіть трохи більше води, додайте в неї перловку і варіть протягом 20 хвилин.

3. Поки перловка вариться, почистіть і промийте картоплю, морква і цибуля.

4. Картоплю наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці, цибулю подрібніть.

5. Картоплю додайте в суп.

6. Морква з луком обсмажте в сковороді на олії до м'якості. Додайте томатну пасту, прогрійте і зніміть з вогню.

7. Обсмажені моркву з цибулею додайте в суп. Перемішайте.

8. Солоні огірки наріжте кружальцями або натріть на крупній тертці.

9. Подрібнені солоні огірки 4-5 хвилин тушкуйте на сковороді на середньому вогні. Потім додайте в каструлю.

10. Розсольник посоліть, поперчіть, додайте в нього лавровий лист і варіть на середньо-слабкому вогні протягом 6-7 хвилин.

11. Додайте рубану зелень, якщо хочете і вимкніть вогонь.

Пісний розсольник з перловкою готовий!

Смачного!

  • Перловка - 1 Склянка
  • Картопля - 3 штуки
  • Солоні огірки - 5 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Петрушка - За смаком
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
Як приготувати пісний розсольник з перловкою?

1. Перловку промийте і замочіть в холодній воді на півгодини.

2. У велику каструлю влийте два літри або навіть трохи більше води, додайте в неї перловку і варіть протягом 20 хвилин.

3. Поки перловка вариться, почистіть і промийте картоплю, морква і цибуля.

4. Картоплю наріжте кубиками, моркву натріть на крупній тертці, цибулю подрібніть.

5. Картоплю додайте в суп.

6. Морква з луком обсмажте в сковороді на олії до м'якості. Додайте томатну пасту, прогрійте і зніміть з вогню.

7. Обсмажені моркву з цибулею додайте в суп. Перемішайте.

8. Солоні огірки наріжте кружальцями або натріть на крупній тертці.

9. Подрібнені солоні огірки 4-5 хвилин тушкуйте на сковороді на середньому вогні. Потім додайте в каструлю.

10. Розсольник посоліть, поперчіть, додайте в нього лавровий лист і варіть на середньо-слабкому вогні протягом 6-7 хвилин.

11. Додайте рубану зелень, якщо хочете і вимкніть вогонь.

Пісний розсольник з перловкою готовий!

Смачного!

Схожі рецепти