Суп з баранини з перловкою
(покроковий рецепт з фото)
Суп з баранини з перловкою за традицією готують в Шотландії, його так і називають - суп по-шотландськи. Тільки ми внесли одну правку - ріпу замінили картоплею. Спробуйте!
«Шотландський» суп з баранини з перловкою готуйте так. Попередньо замочіть перловку. М'ясо відваріть з цибулею до напівготовності. Штам Бульйон, баранину поріжте і поверніть в бульйон. Туди ж покладіть крупно порізані овочі і перлову крупу. Додати сіль, поперчіть і варіть 40 хвилин. При подачі на стіл посипте свіжою зеленню. Смачного!
- Баранина на кісточці - 600 грам
- Вода - 2, 5 L
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Стебла селери - 3 штуки
- Пучок петрушки - 1 штука
- Крупа перлова - 1 Склянка
- Сіль перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Перловку замочіть у воді за 12 годин до приготування.
Цибуля поріжте на четвертинки.
М'ясо помийте, складіть з цибулею в каструлю, залийте водою і варіть після закипання 1 час.
Крупно поріжте картоплю ...
Морква ...
І селера.
М'ясо і цибулю видаліть з каструлі, штам бульйону.
Варену баранину поріжте шматочками і поверніть в бульйон.
Туди ж відправте овочі і перловку. Приправити сіллю і poperčite. Варіть 40 хвилин. При подачі на стіл посипте свіжою зеленню.