Рецепт Суп з консервованої квасолею фото

Суп з консервованої квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Супи

Дуже смачний суп, який забирає мінімум часу. Він практично не відрізняється за смаком від супу, де використовується сира квасоля.

Кількість порцій: 8-9
  • Стебла селери - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Шинка - 400 грам
  • М'ясний або курячий бульйон - 2 L
  • Сухий розмарин - 1 Чайна ложка
  • Сухий чебрець - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Консервована квасоля - 400 грам
суп з консервованої квасолею - фото крок 1
1. Промити добре овочі і почистити. Цибуля, селера і моркву порізати невеликими кубиками однакового розміру.
суп з консервованої квасолею - фото крок 2
2. Шинку очистити від шкірки і нарізати кубиками. Було б добре і красиво виглядало, якщо овочі та шинка будуть нарізані на кубики однакового розміру.
суп з консервованої квасолею - фото крок 3
3. У сковороді розігріти 2 столові ложки рослинної олії. Обсмажити до прозорості цибулю. Потім додати селеру і моркву. Смажити овочі близько 7 хвилин. Додати спеції, розмарин і чебрець, і перемішати. Закрити кришкою і обсмажувати протягом 1-2 хвилин. У каструлі довести до кипіння курячий або м'ясний бульйон. Покласти туди шматочки шинки і обсмажені овочі. Зменшити вогонь і варити суп до готовності овочів. Це займе 25 хвилин часу. Тепер додаємо в суп квасолю і варимо ще п'ять хвилин. При подачі супу прикрасьте тарілку гілочкою петрушки або кропу. Смачного!

Схожі рецепти