Рецепт Суп з консервованої квасолею фото

Суп з консервованої квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи
Час приготування: 45 хв.

Дуже смачний суп, який забирає мінімум часу. Він практично не відрізняється за смаком від супу, де використовується сира квасоля.

Кількість порцій: 8-9
  • Стебла селери - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Шинка - 400 грам
  • М'ясний або курячий бульйон - 2 L
  • Сухий розмарин - 1 Чайна ложка
  • Сухий чебрець - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Консервована квасоля - 400 грам
суп з консервованої квасолею - фото крок 1
1. Промити добре овочі і почистити. Цибуля, селера і моркву порізати невеликими кубиками однакового розміру.
суп з консервованої квасолею - фото крок 2
2. Шинку очистити від шкірки і нарізати кубиками. Було б добре і красиво виглядало, якщо овочі та шинка будуть нарізані на кубики однакового розміру.
суп з консервованої квасолею - фото крок 3
3. У сковороді розігріти 2 столові ложки рослинної олії. Обсмажити до прозорості цибулю. Потім додати селеру і моркву. Смажити овочі близько 7 хвилин. Додати спеції, розмарин і чебрець, і перемішати. Закрити кришкою і обсмажувати протягом 1-2 хвилин. У каструлі довести до кипіння курячий або м'ясний бульйон. Покласти туди шматочки шинки і обсмажені овочі. Зменшити вогонь і варити суп до готовності овочів. Це займе 25 хвилин часу. Тепер додаємо в суп квасолю і варимо ще п'ять хвилин. При подачі супу прикрасьте тарілку гілочкою петрушки або кропу. Смачного!

Схожі рецепти