Суп з консервованої квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний суп, який забирає мінімум часу. Він практично не відрізняється за смаком від супу, де використовується сира квасоля.
Кількість порцій: 8-9
- Стебла селери - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Шинка - 400 грам
- М'ясний або курячий бульйон - 2 L
- Сухий розмарин - 1 Чайна ложка
- Сухий чебрець - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Консервована квасоля - 400 грам
1. Промити добре овочі і почистити. Цибуля, селера і моркву порізати невеликими кубиками однакового розміру.
2. Шинку очистити від шкірки і нарізати кубиками. Було б добре і красиво виглядало, якщо овочі та шинка будуть нарізані на кубики однакового розміру.
3. У сковороді розігріти 2 столові ложки рослинної олії. Обсмажити до прозорості цибулю. Потім додати селеру і моркву. Смажити овочі близько 7 хвилин. Додати спеції, розмарин і чебрець, і перемішати. Закрити кришкою і обсмажувати протягом 1-2 хвилин. У каструлі довести до кипіння курячий або м'ясний бульйон. Покласти туди шматочки шинки і обсмажені овочі. Зменшити вогонь і варити суп до готовності овочів. Це займе 25 хвилин часу. Тепер додаємо в суп квасолю і варимо ще п'ять хвилин. При подачі супу прикрасьте тарілку гілочкою петрушки або кропу. Смачного!