Курячий суп з квасолею консервованої
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочеться приготувати щось цікаве на обід, - ось вам простий рецепт курячого супу з квасолею консервованої. Дуже гарний на вид, і дуже ароматний виходить супчик! Так що рекомендую!
Взагалі, такий курячий суп з квасолею консервованої в домашніх умовах можна подавати і в теплому, і в холодному вигляді, - цим-то він і хороший, як на мене! А ось варити його можна по-різному. Наприклад, можна зробити бульйон, а всі інші інгредієнти підготувати окремо. І вже в готовий бульйон потім просто додати і відварну картоплю, і яйце, і зелень, і квасоля. Так суп збереже більше корисних властивостей, та й на вигляд буде гарніше. Хоча звичайно ж, ви можете скористатися і класичним рецептом курячого супу з квасолею консервованої, де все вариться разом. Бажаю удачі!
- Квасоля консервована - 200 грам
- Куряче філе - 1 штука
- Яйце відварне - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти. Яйце відварюємо до стану "круто" і охолоджуємо. Квасоля відціджуємо, картопля чистимо і ріжемо шматочками. Курку розморозимо.
2. Робимо бульйон - філе поміщаємо в холодну воду, доводимо до кипіння, знімаємо піну, і тільки після цього солимо, перчим, додамо зелень.
3. Коли курка вже майже звариться, - додамо картоплю, квасоля, подрібнене яйце.
4. І коли картопля і курка вже будуть готові, - ось такий суп у нас виходить! Смачного!