М'ясо з квасолею консервованої
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо яловичини містить в собі достатню кількість білка і вітаміну В. А якщо додати сюди ще й квасоля і гарненько згасити їх разом, вийде дуже смачне блюдо до вашого столу. Пробуйте!
Це простий рецепт приготування м'яса з квасолею консервованої. Для приготування я взяв м'ясо яловичини, консервовану червону квасолю, цибуля ріпчаста, кріп, IRU, масло рослинне, сіль і перець. По бажанню, можете додатково додати свої улюблені спеції, думаю гірше не буде. До цієї страви можна приготувати легкий весняний салатик зі свіжих огірків, помідорів і сметани. Гарного дня!
- Яловичина - 400 грам
- Квасоля консервована - 1 штука (банку)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Зіра - 0, 5 чайних ложки
- Кріп - 25 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
М'ясо промийте холодною водою і обсушити. Наріжте кубиками.
Далі обсмажуємо м'ясо на сковороді в рослинному маслі, до золотистої скоринки.
Цибулю дрібно ріжемо.
Додайте до м'яса цибулю, продовжуйте смажити ще 5 хвилин, помішуючи.
Обсмажене м'ясо з цибулею перекладіть в каструлю з товстим дном. Приправити сіллю і poperčite, додайте зіру (попередньо її розітріть).
На половину залийте м'ясо водою. Гасіть на середньому вогні 40 хвилин.
Через 40 хвилин додаємо квасоля, тушкуємо ще 15 хвилин.
Тим часом дрібно поріжемо кріп.
Кріп додайте до м'яса і квасолі, через 3 хвилини зніміть каструлю з вогню.
Смачного!