Рецепт М'ясо з квасолею консервованої фото

М'ясо з квасолею консервованої
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Квасоля , Яловичина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

М'ясо яловичини містить в собі достатню кількість білка і вітаміну В. А якщо додати сюди ще й квасоля і гарненько згасити їх разом, вийде дуже смачне блюдо до вашого столу. Пробуйте!

Опис приготування:

Це простий рецепт приготування м'яса з квасолею консервованої. Для приготування я взяв м'ясо яловичини, консервовану червону квасолю, цибуля ріпчаста, кріп, IRU, масло рослинне, сіль і перець. По бажанню, можете додатково додати свої улюблені спеції, думаю гірше не буде. До цієї страви можна приготувати легкий весняний салатик зі свіжих огірків, помідорів і сметани. Гарного дня!

  • Яловичина - 400 грам
  • Квасоля консервована - 1 штука (банку)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Зіра - 0, 5 чайних ложки
  • Кріп - 25 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
м'ясо з квасолею консервованої - фото крок 1
М'ясо промийте холодною водою і обсушити. Наріжте кубиками.
м'ясо з квасолею консервованої - фото крок 2
Далі обсмажуємо м'ясо на сковороді в рослинному маслі, до золотистої скоринки.
м'ясо з квасолею консервованої - фото крок 3
Цибулю дрібно ріжемо.
м'ясо з квасолею консервованої - фото крок 4
Додайте до м'яса цибулю, продовжуйте смажити ще 5 хвилин, помішуючи.
м'ясо з квасолею консервованої - фото крок 5
Обсмажене м'ясо з цибулею перекладіть в каструлю з товстим дном. Приправити сіллю і poperčite, додайте зіру (попередньо її розітріть).
м'ясо з квасолею консервованої - фото крок 6
На половину залийте м'ясо водою. Гасіть на середньому вогні 40 хвилин.
м'ясо з квасолею консервованої - фото крок 7
Через 40 хвилин додаємо квасоля, тушкуємо ще 15 хвилин.
м'ясо з квасолею консервованої - фото крок 8
Тим часом дрібно поріжемо кріп.
м'ясо з квасолею консервованої - фото крок 9
Кріп додайте до м'яса і квасолі, через 3 хвилини зніміть каструлю з вогню.
м'ясо з квасолею консервованої - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти