Суп з фрикадельок з вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)
На обід для дорослих і малят хочу запропонувати приготувати дуже простий і апетитний супчик. Без особливого клопоту ви отримаєте ситне блюдо, яке точно буде вам до смаку.
Цей легкий і досить класичний варіант, як приготувати суп з фрикадельок з вермішеллю. Рекомендую взяти на замітку всім. Головна перевага рецепта в тому, що з мінімуму інгредієнтів ви виходить насичений і смачний супчик. Що стосується м'яса, то тут ви можете використовувати не тільки курочку, як в даному випадку, але і будь-який інший фарш. Те ж стосується і спецій.
- Куряча грудка - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2-4 штук
- Вермішель - 100 грам
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Курячі грудки вимийте, обсушити і пропустіть через м'ясорубку. Фарш посоліть і поперчіть за смаком. У каструлю налийте воду і поставте на вогонь.
2. Вологими руками з фаршу сформуйте невеликі кульки. Викладіть в киплячу підсолену воду фрикадельки. Після закипання зменшіть вогонь і акуратно приберіть піну, щоб бульйон був прозорим.
3. Паралельно очистіть картопля і наріжте невеликими кубиками.
4. Викладіть в каструлю.
5. Лук з морквою очистіть і подрібніть.
6. Викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом цибулю, а через 2-3 хвилини і морква. Підсмажте на середньому вогні, помішуючи, до золотистого кольору.
7. Надішліть овочі в суп.
8. Залишилося тільки додати макарошки, проварити їх буквально 3-4 хвилини і зняти супчик з вогню. Накрийте кришкою, нехай настоїться ще 10-15 хвилин. Перед подачею можна додати свіжу зелень.
Смачного!
Смачного!