Рецепт Суп з фрикадельок з вермішеллю фото

Суп з фрикадельок з вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Макарони, Морква, Цибуля, Вермішель
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи

На обід для дорослих і малят хочу запропонувати приготувати дуже простий і апетитний супчик. Без особливого клопоту ви отримаєте ситне блюдо, яке точно буде вам до смаку.

Цей легкий і досить класичний варіант, як приготувати суп з фрикадельок з вермішеллю. Рекомендую взяти на замітку всім. Головна перевага рецепта в тому, що з мінімуму інгредієнтів ви виходить насичений і смачний супчик. Що стосується м'яса, то тут ви можете використовувати не тільки курочку, як в даному випадку, але і будь-який інший фарш. Те ж стосується і спецій.

  • Куряча грудка - 200 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2-4 штук
  • Вермішель - 100 грам
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
суп з фрикадельок з вермішеллю - фото крок 1
1. Курячі грудки вимийте, обсушити і пропустіть через м'ясорубку. Фарш посоліть і поперчіть за смаком. У каструлю налийте воду і поставте на вогонь.
суп з фрикадельок з вермішеллю - фото крок 2
2. Вологими руками з фаршу сформуйте невеликі кульки. Викладіть в киплячу підсолену воду фрикадельки. Після закипання зменшіть вогонь і акуратно приберіть піну, щоб бульйон був прозорим.
суп з фрикадельок з вермішеллю - фото крок 3
3. Паралельно очистіть картопля і наріжте невеликими кубиками.
суп з фрикадельок з вермішеллю - фото крок 4
4. Викладіть в каструлю.
суп з фрикадельок з вермішеллю - фото крок 5
5. Лук з морквою очистіть і подрібніть.
суп з фрикадельок з вермішеллю - фото крок 6
6. Викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом цибулю, а через 2-3 хвилини і морква. Підсмажте на середньому вогні, помішуючи, до золотистого кольору.
суп з фрикадельок з вермішеллю - фото крок 7
7. Надішліть овочі в суп.
суп з фрикадельок з вермішеллю - фото крок 8
8. Залишилося тільки додати макарошки, проварити їх буквально 3-4 хвилини і зняти супчик з вогню. Накрийте кришкою, нехай настоїться ще 10-15 хвилин. Перед подачею можна додати свіжу зелень.
Смачного!

Схожі рецепти