Фарш для фрикадельок
(покроковий рецепт з фото)
Фрикадельки в моїй родині люблять не менше котлет. Тому я часто їх готую і вже знаю толк в хороших рецептах. Коли є можливість, то роблю їх з м'ясного філе. Всім дуже подобається!
І ви теж можете дізнатися про те, як приготувати фарш для фрикадельок. Цей варіант підійде для запікання або смаження, але не для супу. Спробуйте додати в гаряче блюдо соус (наприклад, томатний або вершковий). Фарш вийшов пікантним, так як я додала сир і часник. Багатьом сподобається.
- Телятина - 500 грам
- Пармезан - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Часник - 2 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Кнопка - 2 скибочки
- Базилік - За смаком
- Сіль - За смаком
Батон замочіть у воді до набрякання. М'ясо промийте. Подрібніть його разом з батоном в м'ясорубці. Додайте натертий пармезан і базилік. Потім - яйце і сіль.
Добре вимішайте фарш, додавши до нього трохи олії.
З готового фаршу сформуйте фрикадельки.