Рецепт Фарш для фрикадельок фото

Фарш для фрикадельок
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яйця , Телятина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фрикадельки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Фрикадельки в моїй родині люблять не менше котлет. Тому я часто їх готую і вже знаю толк в хороших рецептах. Коли є можливість, то роблю їх з м'ясного філе. Всім дуже подобається!

Опис приготування:

І ви теж можете дізнатися про те, як приготувати фарш для фрикадельок. Цей варіант підійде для запікання або смаження, але не для супу. Спробуйте додати в гаряче блюдо соус (наприклад, томатний або вершковий). Фарш вийшов пікантним, так як я додала сир і часник. Багатьом сподобається.

  • Телятина - 500 грам
  • Пармезан - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Часник - 2 штуки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Кнопка - 2 скибочки
  • Базилік - За смаком
  • Сіль - За смаком
фарш для фрикадельок - фото крок 1
Батон замочіть у воді до набрякання. М'ясо промийте. Подрібніть його разом з батоном в м'ясорубці. Додайте натертий пармезан і базилік. Потім - яйце і сіль.
фарш для фрикадельок - фото крок 2
Добре вимішайте фарш, додавши до нього трохи олії.
фарш для фрикадельок - фото крок 3
З готового фаршу сформуйте фрикадельки.

Схожі рецепти