Суп з фрикадельок
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальним варіантом для обіду традиційно вважається суп, тому я вважаю, що кожна господиня повинна знати, як приготувати суп з фрикадельок. Хочу поділитися одним простим рецептом.
Суп виходить дуже ароматним, зі смачним бульйоном. Почати день з такого супу - правильне рішення. На ура, освіжає і заряджає позитивною енергією на цілий день. При бажанні рецепт можна трохи видозмінити. Кому не подобається, можна не розбивати яйце в бульйон. У будь-якому випадку суп вийде дуже смачним і корисним.
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Картопля - 6-8 штук
- Морква - 3 штуки
- Макарони - 0, 5 склянки
- Цибулина - 1 штука
- Селера - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Фарш свинячий - 1 кілограм
- Яйце - 1 штука (для фрикадельок)
- Вода - 15 склянок
1
У велику каструлю налийте воду, закип'ятіть на сильному вогні. Покладіть в неї картоплю і сіль.
2
Варіть 10 хвилин. Поріжте моркву півкільцями, додайте її в суп.
3
Додайте в каструлю макарони. Поріжте цибулю дрібно, його теж додайте в суп.
4
Змішайте фарш з сіллю, перцем і яйцем.
5
Сформуйте фрикадельки. Вони не повинні бути ідеально круглими, зліпите просто невеликі кульки, нехай навіть не зовсім ідеальної форми. Закиньте їх в суп.
6
У розігріту сковороду налийте олію і киньте дрібно нарізані цибулю і селеру. Засмажувати до золотистого кольору.
7
Яйце вбийте в окрему ємність, розмішайте виделкою і тоненькою цівкою влийте в суп, постійно помішуючи.
8
Додайте в суп засмажений цибулю і свіжий подрібнений кріп. Спробуйте бульйон на сіль, додати сіль, якщо це необхідно.
9
Суп готовий. Смачного!