Рецепт Суп з баранини з сочевицею фото

Суп з баранини з сочевицею
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня , Східна кухня , Турецька кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Баранина , Сочевиця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей рецепт потрапив до мене випадково, після приготування супу з баранини з сочевицею, це блюдо стало одним з моїх улюблених. Прекрасне поєднання баранячого м'яса і сочевиці не залишить вас байдужими!

Опис приготування:

Повідаю вам як приготувати суп з баранини з сочевицею в домашніх умовах. Попередньо підготуйте сочевицю, перебравши і замочивши її в холодній воді на 1-2 годину. Баранячі реберця порубати на шматочки і обсмажте в глибокій каструлі, потім додайте інші овочі і сочевицю. У самому кінці додаємо спеції і зелень. От і все. Вдалого приготування!

  • Баранина - 500 грам (реберця)
  • Сочевиця рожева - 100 грам
  • Перець гострий зелений - 1 штука
  • Селера - 2 штуки (черешок)
  • Петрушка - 1 штука (пучок)
  • Часник - 3 зубчики
  • Картопля - 3 штуки
  • Томатна м'якоть - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 1 літр
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
суп з баранини з сочевицею - фото крок 1
Для початку необхідно уважно перебрати сочевицю. Потім, за допомогою друшляка, промити під холодною водою. В кінці залити холодною водою і настояти 1-2 годину.
суп з баранини з сочевицею - фото крок 2
Картопля і часник очищаємо і дрібно нарізаємо. Петрушку, селера і перець зелений також дрібно нарізаємо.
суп з баранини з сочевицею - фото крок 3
Баранячі ребра ретельно промийте, обсушити і порубати на шматочки розміром 4 см.
суп з баранини з сочевицею - фото крок 4
У глибоку каструлю влийте 3 столових ложки рослинної олії, поставте на вогонь. Потім в каструлі обсмажуємо баранячі ребра до золотистої скоринки. Після обсмажування кладемо в каструлю картоплю, селера, перець, томатну м'якоть і часник. Тушкуємо овочі 5 хвилин.
суп з баранини з сочевицею - фото крок 5
У каструлю вливаємо 1 літр чистої води, доводимо до кипіння і варимо 7-10 хвилин. Зливаємо воду з сочевиці і додаємо її в каструлю до баранини і овочів.
суп з баранини з сочевицею - фото крок 6
Варимо 15 хвилин, потім додаємо петрушку, лавровий лист, сіль і перець за смаком. Через кілька хвилин знімаємо блюдо з вогню. Даємо супу настоятися під кришкою 20 хвилин.
суп з баранини з сочевицею - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти