Курячий суп з сочевицею
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам приготувати курячий суп з сочевицею в домашніх умовах. Виходить ситне і дуже ароматне блюдо, а сочевиця ще і гарантує приємний зовнішній вигляд супу. Спробуйте, смачно!
Такий курячий суп з сочевицею в домашніх умовах може стати одним з найулюбленіших варіантів обіду для всієї родини. Адже це досить невибагливий рецепт, не забирає багато часу і сил. Зате сам суп вийде дуже насиченим, густим, з гарним кольором і приголомшливим ароматом! Так що ось вам цей базовий простий рецепт курячого супу з сочевицею, спробуйте!
- Курка - 1.5 кілограма
- Сочевиця - 200 грам
- Картопля - 600 грам
- Морква - 150 грам
- Цибуля - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Курку кидаємо в холодну воду, доводимо до кипіння, знімаємо піну, і вже тоді солимо, перчим, додамо приправи.
2. Цибулю і моркву подрібнюємо, і обсмажуємо в рослинному маслі до золотистого кольору.
3. Картопля моєму, чистим, нарізаємо кубиком або брусочками, і кидаємо до вже напівготової курці.
4. Коли картопля закипить - додамо до бульйону промиту сочевицю.
5. Через п'ять хвилин - зажарку зі сковороди разом з рослинним маслом. Солимо, перчим, і варимо ще п'ять хвилин.
6. Суп готовий! Подавайте його разом зі свіжою зеленню!