Рецепт Курячий суп з червоною сочевицею фото

Курячий суп з червоною сочевицею
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі, Птах, Бобові, Курка, Цибуля, Сочевиця
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Супи

Індійська кухня асоціюється у мене з усілякими варіаціями на тему каррі і веганські десертами. Було дивно знайти тут новий рецепт, який не схожий на інші. Гідний вашої уваги.

По перше, вийшло смачно, по-друге, ситно, а по-третє, запашний. Ці три складові - заставу ідеального блюда. Тому із задоволенням, поділюся з вами тим, як приготувати курячий суп з червоною сочевицею. Тільки вам відразу знадобиться запечена курка або курка-гриль. Смак супу грає різними відтінками: від солодкого до гострого.

  • Морква - 3 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Яблуко солодке - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Каррі або масала - 1 Ст. Ложка
  • Сік лайма - 1, 5 Ст. Ложки
  • Курячий бульйон - 1500 мілілітрів
  • Кокосове молоко - 240 мілілітрів
  • Сочевиця червона - 200 грам
  • Braai, гілочка - 2 штуки
  • Імбир мелений - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - 0, 75 чайних ложки
  • Шматочки запеченої курки - 300 грам
  • Каєнський перець - 1 щіпка
курячий суп з червоною сочевицею - фото крок 1
1. Яблуко, морква, цибуля і селера очистіть і промийте, потім дрібно нарубати.
курячий суп з червоною сочевицею - фото крок 2
2. У каструлі розігрійте масло. Всипте масалу або каррі. Залиште всі на 30 секунд.
курячий суп з червоною сочевицею - фото крок 3
3. Потім додайте в каструлю нарубані продукти. Обсмажте їх до м'якості, іноді помішуючи.
курячий суп з червоною сочевицею - фото крок 4
4. Далі влийте молоко і бульйон. Всипте імбир, сочевицю і сіль. Доведіть інгредієнти до кипіння, а потім дайте їм проваритися 15 хвилин на середньому вогні.
курячий суп з червоною сочевицею - фото крок 5
5. Потім додайте шматочки курки і сік лайма.
курячий суп з червоною сочевицею - фото крок 6
6. Через пару хвилин суп буде готовий. Додайте перець і нашатковану кинзу. Смачного!

Схожі рецепти