Курячий суп з червоною сочевицею
(покроковий рецепт з фото)
Індійська кухня асоціюється у мене з усілякими варіаціями на тему каррі і веганські десертами. Було дивно знайти тут новий рецепт, який не схожий на інші. Гідний вашої уваги.
По перше, вийшло смачно, по-друге, ситно, а по-третє, запашний. Ці три складові - заставу ідеального блюда. Тому із задоволенням, поділюся з вами тим, як приготувати курячий суп з червоною сочевицею. Тільки вам відразу знадобиться запечена курка або курка-гриль. Смак супу грає різними відтінками: від солодкого до гострого.
- Морква - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яблуко солодке - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Каррі або масала - 1 Ст. Ложка
- Сік лайма - 1, 5 Ст. Ложки
- Курячий бульйон - 1500 мілілітрів
- Кокосове молоко - 240 мілілітрів
- Сочевиця червона - 200 грам
- Braai, гілочка - 2 штуки
- Імбир мелений - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - 0, 75 чайних ложки
- Шматочки запеченої курки - 300 грам
- Каєнський перець - 1 щіпка
1. Яблуко, морква, цибуля і селера очистіть і промийте, потім дрібно нарубати.
2. У каструлі розігрійте масло. Всипте масалу або каррі. Залиште всі на 30 секунд.
3. Потім додайте в каструлю нарубані продукти. Обсмажте їх до м'якості, іноді помішуючи.
4. Далі влийте молоко і бульйон. Всипте імбир, сочевицю і сіль. Доведіть інгредієнти до кипіння, а потім дайте їм проваритися 15 хвилин на середньому вогні.
5. Потім додайте шматочки курки і сік лайма.
6. Через пару хвилин суп буде готовий. Додайте перець і нашатковану кинзу. Смачного!