Рецепт Суп в хлібі по-чеськи фото

Суп в хлібі по-чеськи
(покроковий рецепт з фото)

Чеська кухня
Тісто , Борошно , М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти без шкоди
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Трішечки зусиль і чудовий суп, родом з Праги, прямо у вас на столі. Чи не любити його неможливо, густий і ситний, а до того ж виглядає настільки привабливо, що не пройдеш повз!

Опис приготування:

Перед вами класичний рецепт приготування супу в хлібі по-чеськи. Із зазначених інгредієнтів можна приготувати чотири порції ароматного і густого супчика в хлібі. До речі, якщо не бажаєте паритися з приготуванням хліба - можете його купити в магазині (беріть свіжий хліб, краще сірий). Гарного дня і удачі!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Часник - 10 зубчиків
  • Томатна паста - 5 Ст. Ложок
  • Аджика - 5 Ст. Ложок
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Картопля - 5 штук
  • Коріння - 5 штук (для бульйону)
  • Ковбаса салямі - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Паприка - За смаком
  • Мед - 4 чайних ложки
  • Борошно житнє - 800 грам
  • Дріжджі - 5 чайних ложок
суп в хлібі по-чеськи - фото крок 1
М'ясо викладаємо в холодну воду. Бульйон варимо 3-4 годину, через півтори години після приготування додайте сіль і перець за смаком.
суп в хлібі по-чеськи - фото крок 2
Воду змішайте з медом.
суп в хлібі по-чеськи - фото крок 3
Окремо змішайте всі сухі інгредієнти і додайте їх в воду, також додайте 4 ст.Л. Солі. Накрийте плівкою і залиште так на 15 хвилин.
суп в хлібі по-чеськи - фото крок 4
Присипте поверхню борошном і замісити тісто, додавайте пшеничне борошно, поки тісто не почне відлипати від рук. Миску змастіть рослинною олією і залиште тісто на годину під кришкою. Сформуйте з тіста кульки і залиште на папері для випікання під рушником на 1 час. Тісто підніметься.
суп в хлібі по-чеськи - фото крок 5
Збризніть тісто водою і помістіть на 1 хвилину в розігріту до 260 градусів грубку, зробивши невелику, неглибокий надріз на поверхні. Потім дістаньте і повторіть процедуру ще двічі. Після чого залиште тісто в духовці на 15 хвилин до появи рум'яної скоринки.
суп в хлібі по-чеськи - фото крок 6
Зріжте верхівку з випеченого хліба за допомогою ложки, видаліть всю м'якоть.
суп в хлібі по-чеськи - фото крок 7
На сковороді розтопіть вершкове масло, обсмажте порізаний дрібно цибулю і часник, до золотистої скоринки. Додайте моркву, смажте ще 7 хвилин. Потім кладемо аджику і томатну пасту, посипаємо паприкою, перемішуємо і тушкуємо 10 хвилин.
суп в хлібі по-чеськи - фото крок 8
На окремій сковороді обсмажте муку у вершковому маслі до коричневого кольору, стежте уважно - не повинно бути грудочок.
суп в хлібі по-чеськи - фото крок 9
Вийміть м'ясо з бульйону, засипте в бульйон картоплю кубиками проваріть 10 хвилин. Додайте зажарку, варіть ще 7 хвилин, потім поступово засипте борошно і покришене шматочками м'ясо. Також додайте порізане кубиками салямі. Варіть ще 5 хвилин.
суп в хлібі по-чеськи - фото крок 10
Заливаємо готовий суп в хлібні горщики, зверху присипаємо зеленню. Смачного!

Схожі рецепти