Рецепт Суп «Ромен» фото

Суп «Ромен»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо , Свинина , Яйця , Локшина
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Завдяки рецептом, як приготувати суп «Ромен», ви можете створити у себе на кухні острівець справжньої Японії. Незвичайна для нас подача і насичений смак зроблять це блюдо частим гостем на столі.

Опис приготування:

Основні компоненти супу: м'ясо і локшина. Ви можете купити готову локшину або зробіть її самостійно. Цей суп можна спробувати в кращих японських ресторанах, проте, за цим рецептом страва вийде теж непогано. Цей суп не готується про запас, як звичайний, а подається відразу після приготування.

  • Свинина - 500 грам
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 1, 5 L
  • Імбир - 50 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Саке - 2 Ст. Ложки
  • Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
  • Локшина - 225 грам
  • Сода - 2 чайних ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Паростки квасолі - За смаком
1
Свинину вимийте і натріть її столовою ложкою солі, залиште в холодильнику на цілу ніч.
2
Корінь імбиру вимийте і наріжте шматочками, измельчитечасник і зелену цибулю.
3
У каструлю налийте воду, додайте імбир, часник, половину пучка цибулі і солону свинину, варіть на сильному вогні, знімаючи піну.
4
Після закипання накрийте каструлю кришкою, зменшіть вогонь і варіть 1, 5-2 годину.
5
Через необхідний час вимкніть бульйон, не знімайте кришку і залиште його до повного охолодження разом зі свининою.
6
Процідіть свинячий бульйон, відкладіть свинину в сторону і наріжте її шматочками.
7
Відваріть курячі яйця, паростки квасолі опустіть на декілька секунд в киплячу воду, потім перекладіть на тарілку.
8
В окремій каструлі з додаванням соди, соєвого соусу, саке, солі і кунжутного масла відваріть локшину.
9
Розлийте остиглий бульйон по мисках, додайте локшину, шматочки м'яса, відварені яйця (половинку), паростки квасолі і зелену цибулю. Смачного!

Схожі рецепти