Суп «Ромен»
(покроковий рецепт з фото)
Завдяки рецептом, як приготувати суп «Ромен», ви можете створити у себе на кухні острівець справжньої Японії. Незвичайна для нас подача і насичений смак зроблять це блюдо частим гостем на столі.
Основні компоненти супу: м'ясо і локшина. Ви можете купити готову локшину або зробіть її самостійно. Цей суп можна спробувати в кращих японських ресторанах, проте, за цим рецептом страва вийде теж непогано. Цей суп не готується про запас, як звичайний, а подається відразу після приготування.
- Свинина - 500 грам
- Сіль - За смаком
- Вода - 1, 5 L
- Імбир - 50 грам
- Часник - 3 зубчики
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Саке - 2 Ст. Ложки
- Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
- Локшина - 225 грам
- Сода - 2 чайних ложки
- Яйця - 2 штуки
- Паростки квасолі - За смаком
1
Свинину вимийте і натріть її столовою ложкою солі, залиште в холодильнику на цілу ніч.
2
Корінь імбиру вимийте і наріжте шматочками, измельчитечасник і зелену цибулю.
3
У каструлю налийте воду, додайте імбир, часник, половину пучка цибулі і солону свинину, варіть на сильному вогні, знімаючи піну.
4
Після закипання накрийте каструлю кришкою, зменшіть вогонь і варіть 1, 5-2 годину.
5
Через необхідний час вимкніть бульйон, не знімайте кришку і залиште його до повного охолодження разом зі свининою.
6
Процідіть свинячий бульйон, відкладіть свинину в сторону і наріжте її шматочками.
7
Відваріть курячі яйця, паростки квасолі опустіть на декілька секунд в киплячу воду, потім перекладіть на тарілку.
8
В окремій каструлі з додаванням соди, соєвого соусу, саке, солі і кунжутного масла відваріть локшину.
9
Розлийте остиглий бульйон по мисках, додайте локшину, шматочки м'яса, відварені яйця (половинку), паростки квасолі і зелену цибулю. Смачного!