Суфле з відвареної курки
(покроковий рецепт з фото)
Суфле з відвареної курки - відмінне блюдо, прекрасно підходить для дитячого харчування. Суфле виходить дуже ніжним, при цьому, неймовірно ситним. Блюдо поєднується з різними гарнірами.
Перед вами - простий рецепт приготування суфле з відвареної курки. Куряче м'ясо подрібнюємо блендері. На вершковому маслі обсмажуємо борошно, потім вливаємо молоко і варимо соус до загусання. Додаємо соус до курки, сюди ж кладемо жовток з сіллю і перцем, перемішуємо. Окремо збиваємо білок і підмішуємо до маси. Розкладаємо майбутнє суфле по силіконовим формочках і випікаємо в духовці при температурі 200 градусів, до золотистої скоринки. Хай щастить!
- Куряче філе - 300 грам (відварне)
- Молоко - 150 мілілітрів
- Вершкове масло - 30 грам
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 1 штука
- Сіль і перець - 1 За смаком
Відварене куряче філе подрібнюємо в блендері.
Розтопіть на сковороді трішечки рослинного масла і обсмажте на ньому борошно. Поступово додаємо молоко, не забуваючи постійно помішувати. Варимо соус до загусання, стежте щоб не було грудочок.
Змішуємо молочну масу з курячим м'ясом.
Додайте жовток, сіль і перець. Ретельно перемішайте.
Білок збиваємо до стійких піків, підмішуємо до основної маси.
Отриманою масою наповнюємо силіконові формочки на 3/4. Випікаємо суфле в духовці до золотистої скоринки.
Смачного!