Суфле з відвареної індички
(покроковий рецепт з фото)
Суфле з відвареної індички - ніжне блюдо, яке припаде до смаку, і дорослим, і дітям. Це чудове поєднання легкого м'ясного фаршу з сиром вам порадує ваш шлунок не один раз!
Якщо вам цікаво, як приготувати суфле з відвареної індички, то цей рецепт вам обов'язково стане в нагоді. Якщо ви стежите за фігурою, то можете зробити його менш калорійним, не використовуючи в приготуванні вершкове масло.
- Відварна індичка - 100 грам
- Яєчний білок - 2 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 10 грам
- Moyonez - 70 грам
- Сіль - За смаком
Якщо у вас немає відвареної індички, то попередньо зваріть її в злегка підсоленій воді до повної готовності, видаліть всі кісточки і шкірку.
Тепер вам необхідно якомога дрібніше пюрировать м'ясо. Для цього підійде кухонний комбайн або блендер. На максимально швидкості збивайте індичку, поки та не перетвориться в мус.
Вершкове масло розтопіть на водяній бані, одну столову ложку додайте до м'яса. Туди ж покладіть майонез. Краще, якщо він буде домашнього приготування. Посоліть індичку, перемішайте всі інгредієнти.
Охолоджені білки курячих яєць збийте в міцну піну з дрібкою солі. Обережно введіть білки в м'ясну масу, перемішуючи лопаткою зверху вниз.
Жароміцну або силіконову формочку змастіть маслом. Викладіть в неї суфле, збризніть його зверху залишками розтопленого вершкового масла. Твердий сир натріть на тертці, присипте їм зверху.
Духовку розігрійте до ста вісімдесяти градусів. Поставте в неї суфле, випікайте, поки воно не стане пишним. На це вам знадобитися близько двадцяти хвилин.